Superclean!!





Nu j*vlar!! Nu har jag gnott och gnott och gnott och aldrig har väl huset varit så rent!! Tror jag i alla fall...
I dagarna två har jag putsat, fejat, tvättat, skrubbat, skurat, vikt, hängt, plockat och donat. SÅ nå mycke närmare tipptopp blir inte huset!! Det enda skrymslet jag inte rört är kylskåpet... Det blir nog ikväll förhoppningsvis, om inte mina kära sambo känner sig manad. Han har faktiskt bidragit lite han oxå, lite,  men det kändes inte som om det spelade så stor roll, det enda jag känt är att jag måste få det gjort!! Och nu är det gjort!!
Så om ni tänkt komma hälsa på så gör det den närmaste veckan, innan skiten hunnit tillbaks igen!!


Tur att man inte städar under såna här förhållanden!! =)


Så ikväll ska jag, förutom att fira min kära vän L som fyller år, bara sitta i soffan och ta det lugnt och njuta av Roomservice och Grey´s utan ett enda dåligt samvete eller måste!!

(Eller ja, ev, kylen då.)
(Och ja just ja, ta hand om sista tvätten oxå.)
(Och ja just ja, måste åka till återvinning först oxå)
Men det var väl fan, blir man aldrig klar??

Till L !!
Grattis


Ännu mera önskningar!!

-Grey´s anatomy, säsong 2 del 2 (tror inte att jag har den i alla fall... måste kanske kolla det först)
säsong 3 vill jag oxå ha, den släpps 5:e december.
-Och dessa linnen från Josefssons..

Faan, tycker att jag kommer på så mycket, och så fort jag kommer till en dator är alla grejerna borta... Kommer inte på något!!
-Sällskapsspel, i allafall...

Ja, det var väl allt då då... SÅ länge..

Göra stan...

Nu är jag och E i Östersund... Ska inhandla en present till A-M som fyller år och har kalas i morgon.. Ute i god tid!!
Eftersom E´s familj har lägenhet så passade vi på att åka in idag och sova över, liten miniminiweekend.. Vi har varit och provkört en bil åt mig. En Honda accord. Tyvärr var den lite dyrare än vad jag tänkt lägga ut på en bil, så det blidde ingen affär, får fortsätta leta, känns som om jag aldrig kommer att hitta nån bil som duger åt mig... EFter det träffa vi A och P och gick och fika med dem! Planen var att senare äta middag på En liten röd och äta en rödvinsfondue som jag åt där för flera år sedan och den var underbart god då... Och sen en bio... Tyvärr var restaurangen fullbokad, så det blev en enkel pizza från Via grande hemma i soffan istället. I och för sig så gör de väldigt goda pizzor där, men det är ju ingen rödvinsfondue direkt... Det positiva med det var ju att vi hann se Allt för byn som vi liksom räknat bort i våra planer, roligt avsnitt förresten, de såg ut att ha skoj i Turkiet, eller?!?! Sen for vi på bio, har precis kommit hem därifrån.. Vi såg "1408" med John Cusack. Ännu en Steven King film, och regisserad av Mikael Håfström, lite skoj kuriosa...
1408
Och den var riktigt, riktigt läskig!! Så nu får vi se om jag överhuvudtaget vågar sova...
Det är lustigt, jag vill se skräckisar, men när jag ser på dem/har sett dem ångrar jag mig bittert, för då vågar jag knappt gå och kissa själv.. Fast det är ju en liten adrenalinkick efteråt, att man liksom överlevt filmen, och det är nog den man är ute efter... För samtidigt blir jag jättebesviken om jag ser nån dålig skräckis, som jag inte blir rädd av... Lustigt hur den mänskliga hjärnan fungerar...

Nu blir det väl snart sängdags i alla fall, eftersom jag tror att jag blivit totalt förslappad och knappt orkar hålla mig vaken efter tio, och nu är klockan snart elva!! Vi hann se det sista på IDOL, och jag vart grymt besviken över att Evelina åkte ut!! Alltså, hon var ju hur grym som helst!! En liten svensk Alanah Myles!! Tråkigt, tråkigt!!

Imorgon blir det i alla fall shopping. Ska leta presenten. Sen så kanske man hittar nå mer julklappar. Tyvärr är det ju ingen som lämnat några önskemål på julklappar (!!!) så det är ju lite svårt att veta vad man ska köpa, men om inte annat får man väl improvisera. Kanske blir lite kläder själv oxå, såg att det var 25% på hela KappAhl just imorgon, så man kanske kan göra nåt fynd!!

Sen åker vi hem och går på kalas!!

Kärlek
Nu måste jag nog umgås med E lite, annars är det risk att han tycker jag är osocial och tråkig kanske...
God natt!!

Mer önskningar!!

Har hittat en till grej jag vill ha julklapp!!
Om det bara blir nå skoterväder, så har jag hittat ett skoterställ från Snow people!!

3-delat set SNOWPEOPLE Safari
Unisex jacka i Base Cordura med 600D förstärkningar samt reflexer. Jackan har 2/3 skärning och löstagbar huva. Jacka Safari har ventilation vid bröst och rygg, snötäta dragkedjor, reflexer samt telefon/mp3 ficka med kabelgenomföring. Långa sidenmuddar med tumgrepp vid handlederna ger extra komfort. Jackan har löstagbart foder/inner jacka. Yttrerjackan kan bäras separat som skalplagg.

Innerjackan kan bäras separat som fritidsplagg och har telefon/mp3 ficka med kabelgenomföring samt reflexer och fickor.

Byxa Safari har hög rygg och midja. Termo-säte samt termo-knän och tejpade sömmar i grenen samt reflexer. Långa sidenmuddar vid fot/ankel ger mycket bekväm snölås funktion.
Brun/Camo kiwi #L unisex.     Pris : 1595:-   

Som hittat!

Har även en lång lista på kläder från Ellos och josefssons som jag inte skulle ha nåt emot att hitta en liten klapp!!
T.ex:
ZoomaZooma
Vill absolut ha den ovan!!                                              Och denna ovan oxå...
ZoomaZooma
ZoomaZoomaZoomaOch byxor!!
Jag vill gärna ha byxor i (nästan) alla former och slag... Är så jäkla dålig på att köpa byxor själv, så jag har nästan inga!!

Ja, det var lite mer i alla fall!!

Nu måste jag handla hamburgerbröd!! Sen misstänker jag att det blir snickring!!
Nu har vi faktiskt ett golv och stolpar till taket!! Det går framåt!!

Tack och adjö!!

Pust!!

Håhåjaja...
Är helt trött och slut!!

Har varit trött och slut hela hösten... Skyller det på mörkret... Men idag är jag extra slut...

Igår snickrade vi på ganska bra, nu har vi lyckats få ihop ramen, och så satte vi dit alla golvåsarna.
Nu är det bara stoplarna som ska upp och sen kan vi nog börja sätta dit golvplankorna. Ska bli så skönt att få en bro, att slippa hoppa/klättra en halv meter bara för att man ska ut/in!! Och sen slippa riskera livet eftersom man mellan varje gång man går ut glömmer bort att vi inte har nån bro... Men faktiskt är det bara en som helt glömt bort det och gått rakt ut, och det var lillasyster, som tur var gick det bra. Sen har vi ju inte byggt själv trappen så man kommer ju att få fortsätta klättra ett tag till, men man slipper ju risken i alla fall, för nu har man ju två meter golv på sig att inse att trappen är obefinlig.
Tyvärr så har vi en himla massa kvällsmöten på jobbet, så det blir många kvällar borta för mig, så E får snickra själv, det går ju bra, men känns inte riktigt rättvist, tar längre tid och dessutom tycker jag att det är roligt att snickra och att jag faktiskt handgripligen kan hjälpa till!!
Ja, och så till historien om varför jag är extra trött idag (föruto energin jag gjorde av med igår).
E frågade mig igår om det var nån bensin kvar i PV:n. -Ja, sa jag. Jag har inte kört den på länge, så det borde det vara, du tar dig alldeles säkert till jobbet!! Sa jag med övertygelse i rösten.  Han skulle jobba över så han börja kl. 3 på natten. Kl 03.31 i morse vaknade jag av att E satt på sängkanten och fråga, lite lätt irriterad -Ska du gå på jobbet eller ska du kliva upp och skjutsa mig nu?!?! Yrvaken fråga jag om han fått soppatorsk, och var. -Ja, i Lienbacken!! svara han och gick iväg. OOps, tänkte jag, lienbacken ligger kanske närmare en mil bort, hur tog han sig hem?? Tänkte jag, och övervägde att somna om och låtsas som ingenting, han måste ju vara skitförbannad om han gått ända därifrån!! Och ofrånkomligt var det mitt fel!!
Jag klev upp och smög mig ner ut i bilen, from som ett lamm och väntade på skäll... Sen visade det sig att bilen bara börjat hacka och hosta i lienbacken, så då vände han och tänkte hinna så långt hem som möjligt. Och han hann nästan ända hem, uppför den otroligt långa och jobbiga backen i alla fall som vi har hem. Han hade bara behövt gå ca två km.. (eller ja, bara och bara, två km är nog nog så långt kl 3 på morgonen i kolsvarta mörkret...) Så han var inte så arg, *pust* utan jag överlevde... Sen visade det sig att han inte hade några pengar på mobilen heller, och det var ju inte mitt fel i alla fall...
Så halv fyra i morse fick jag ta en tripp till B-gården... Hur lätt var det att somna sen?? -Nu är det tre timmar kvar.... Nu är det två timmar och fyrtiofem minuter kvar... Nu är det två och en halv timme kvar... Ja, ni fattar...


Näe, nu ska jag fortsätta jobba!!

PS. Jag vill också ha en massa kommentarer som min syster!!
Det är typ fyra stycken som lämnar kommentarer hos mig, och är det inga fler som läser än fyra kanske det är dags att lägga av.. OK, jag kanske inte skriver om tokintressanta grejer, men ni kan väl säga hej i alla fall!! DS

Hemma e bäst!

Så var man hemma igen från stora Huvudstaden!!
Det blev en kort och intensiv helg med mycket tid i bilen!!
Kom fram strax efter elva på fredagkväll, så det blev inte mycket gjort då.
På lördag blev det shopping på globen. Inhandlade två par skor, en kjol, en väst och två blusar. Ett par leggings och två ljuslyktor, gröna såklart på indiska.
Tänkte att jag skulle visa de här, men hittar inga a de på internet... Så ni får väl se i sinom tid..
En sko kan man se här Eurosko, modell nr. 0329, om nån orkar kolla.. Fast i verkligheten ser den inte lika flammig ut, utan bara svart...
Sen var klockan middag, och när vi kom hem var maten redan på G. SÅ var det till att äta. Sen spela vi lite spel innan det blev dags för sängen igen. Söndagen bjöd på frukost, hemresa middag och sen nästan plask i sängen, helt utmattad efter två nästan sömnlösa nätter...

Nu ska jag åka och shoppa lite virke så vi kan börja bygga bron, eftersom panelen nu är klar!!

Önskelista -08

Hmm, ja, eftersom jag vill ha andras önskelistor, kanske jag borde knåpa ihop en egen...
Vilket är lättare sagt än gjort!! Har alltid skitsvårt för detta!!

Men några saker har jag kommit att tänka på i alla fall..

1. En dator, om jag inte hunnit skaffa nån själv...
2. En bil, om jag inte hunnit skaffa nån själv
Ok, nu till lite mer realistiska saker...
3. Böcker
  -Mias systrar av Mia Eriksson
4. Större minne till min mobil. Finns t.ex här: minneskort finns även på elgiganten och såna ställen.
    Och en billaddare (som passar till en sonyericsson w300i) så man kan ladda mobilen i min eventuella nya
    bil oxå...
5. Sängkläder!! Älskar sängkläder!! Och bryt gärna min lilla gröna insnöade värld och köp helt andra färger!!
     Fast man får köpa gröna oxå, bara inte Bibbi Blad från IKEA, för det har vi redan!!

Hmm, vad mer då? Jag som tyckte jag kom på en massa saker när jag for hem från Sundsvall i min ensamhet... Men nu är det stopp..
Då började jag faktiskt handla julklappar!!! Har handlat åt alla barn som bör handlas åt, och även Momma!!
Duktiga jag!!! Om det fortsätter såhär kanske det inte blir nån julklappshysteri för mig i år!!
Var även in på Designtorget som nu öppnat i Birsta City. Ahh, vilken rolig affär!! Var ganska liten yta, men så himla mycket skojiga grejer!! Hade kunnat strosat runt där i flera timmar!!
Och sista affären jag avr in i var Hemtex, där de hade 20-50% rea på HELA butiken!! Och inga pengar hade jag att handla åt mig själv, snacka om ångest, halva priset på alla gröna fina ljuslyktor och övriga accessoarer till hemmet!! Det var där mommas sängkläder inhandlades, bara för att jag helt enkelt inte kunde gå ut därifrån utan att köpa nåt, det var ju faktiskt halva priset!!

Imorgon drar jag ju som sagt till E´ Stockholmo, får se om jag hittar nå mer klappar där, vore ju kul att köpa nå själv oxå!!

Nu är det dags att jobba!!! Får uppdatera listan vid senare tillfälle...
Sen ska jag träna ikväll oxå, har haft ett ofrivilligt uppehåll p.g.a möten, skjutsningar, och diverse andra saker som kommit i vägen, men ikväll har jag inga ursäkter, så det lär ju bli med en djävulsk träningsvärk jag anländer till stora huvudstaden imorgon!!

Kram på er!!

Snickeri snickera...

Nu har vi äntligen kommit igång med brobygget...
Eller inte riktigt med brobygget än, men vi har tilläggsisolerat väggarna där bron ska vara, och börjat spika upp den nya panelen... Liggande panel blir dlir det, istf stående som vi haft. Blir lite skoj med förändring..
När panelen är ditsatt, vilket förhoppningsvis inte ska ta alltför lång tid, då ska vi börja med själva bron. Så långt vi hinner i alla fall innan det är för kallt och typ snö...
Sen ska vi ju bara välja färg på kåken oxå, det är inte det lättaste, men jag har funderat på nån typ av grön, (Hmm, konstigt va?? =)) fast inte olivgrön då, utan mer åt dimgrön hållet typ... Med vita knutar... Ungefär S3010-G50Y....
Men det är inget bestämt än....

Idag ska jag skjutsa svärföräldrar, V och J till tåget i Sundsvall, de ska ner till Sthlm för E´s bror fyller 30 på onsdag, så ska jag och E åka ner på fredag. Så nu tänkte jag försöka passa på att börja julhandla, är ju fasiken inte många löner kvar till jul, så det är ju lika bra att börja.. Så önskvärt vore om mina släktingar kunde skicka mig några önskelistor!!
paket
Åhh, vad jag längtar till julen!! Det är min favorit!!
Glöggen, ljusen, julpyntet, Ensam hemma filmerna, granen med tillhörande doft, ja, allt är så himla mysigt! Tänk de röda gardinerna och så ljusstakarna... Mmmmys...


Så hoppas ni får en god jul!!

Grej..

Min lillasyster hade en så rolig sak som jag måste prova...
Och för att göra det lite extra svårt har på på mig både jacka och skor.. (Orkar inte klä av mig ska snart fara hem)

skriv ditt namn med lillfingret: helena

skriv ditt namn med armbågen: hjerernma

skriv ditt namn med pannan: hwelo

skriv ditt namn med foten:  hnydel,de3n zaq  (ja, jag har stora fötter!!)

skriv ditt namn med näsan: helena    (måste ha en lång och smal näsa!!) ((fast det har jag ej))

Skriv ditt namn med handflatan: hjyeloernhjas

Skriv ditt namn med läpparna: he0en a2 (skyller på att näsan var i vägen)

Skriv ditt mamn med hakan: bhedlen a

Ja, så var det skojiga över...

Nu ska jag hem och käka middag..
Sen väntar en trevlig kväll framför tv:n...

Jag som tycker jag inte kollar så mycket på tv, eller ja det kanske var i somras, nu är det ett ganska späckat schema.. Så här ser min tv-tablå ut:

Måndag: Allt för byn 20.00 TV3, måste alltid våldsgästa nån eftersom vi själva inte har trean.
Snabblänkar
Tisdag: Äntligen hemma 20.00 TV4, Desperate Housewives 21.00 Kanal 5
Äntligen hemma hade säsongspremiär igår!!

Onsdag: Femman för hela slanten, Roomservice 20.00, Grey´s anatomy 21.00 och Fråga Olle 22.00.
Roomservice har säsongspremiär ikväll!!

Det var ju inte så himla mycket, eller inte så många dagar i alla fall...
Sen har jag ju i och för sig inte så många mer program så där som jag måste se, men det blir ju några till timmar framför tv:n med bara slötittande, t.ex Idol, So you think you can dance, eller det bästa som går för stunden...

Näe, nu väntar nog E med maten..
Adios!

Coooolt...

Alltså, jag är så himla imponerad och förundrad....
Vart har alla människor varit de senaste decennierna??

I lördags kväll var det fackeltåg, för att inviga/hylla/uppmärksamma Hammarstrands skylten..

Och helt sjukt, ca 1200 personer närvarade. (Enligt de rykten jag hört)
Jag kan nog helt sanningsenligt säga att aldrig förr har så många personer samlats på denna by, för ett gemensamt mål. Inte ens för ett ogemensamt mål, det har nog aldrig hänt förr. Och det kom även folk utifrån, från närliggande byar och byar en bit bort... Det gör mig så himla glad!! Tyvärr kunde inte jag själv närvara p.g.a min farbrors minnesstund, men annars hade jag självklart varit med.

Det känns verkligen att det finns folk, eller rättare sagt att ALLA brinner för byn. Och det känns även som att, om "Allt för byn" serien skulle floppa, eller typ glömmas om tre veckor eller så, så gör det inget, det har det ändå satt igång nåt för oss som bor här, det har fått oss att enas, att kämpa för varandra och byn.
Och det har vi serien att tacka för, Och självklart de tio grabbarna som ställt upp!
Hela Allt för byn gänget
Nu känns det verkligen att alla vill göra ALLT FÖR BYN, och det har i alla fall aldrig jag känt förut!
Nu kan jag säga att jag är stolt över att vara en ragundabo!!
(Med vissa reservationer  =))

Ja, det vad vad jag ville ha sagt!
http://www.alltforbyn.se/

RSS 2.0