Trudilido...

Jaha, så var det en ny vecka igen...
Detta är sista veckan som jag lever utan erfarenhet av att flyga och av att vara utomlands...
Ah, längtar som en galning!!! En vecka är för lång tid känns det som!!
Fast det är nog bra, så man hinner leta rätt på pass och papper, tvätta kläder och packa osv...

Tränade igår morse igen... Fan, det är riktigt segt att ställa väckarn på en söndag, för att plåga sig igenom ett pump-pass... Men det är så fruktansvärt skönt när det är över och man mår så bra och är så pigg så det är värt det..
Trots att det var riktigt illa igår eftersom träningsvärken från sist hänger kvar...

Vad har hänt mer då?
I fredags var vi ju och såg Allt för byn-gänget på döda fallet.
De inledde med Jämtlandssången på fiol, gitarr, plastdunk och nynnande... Det var så himla ljuvligt, med solen strålande i bakgrunden... Jag ryste hela tiden. Sen spela de lite hemmagjorda trummor och sjöng lite... De var lika bra som alltid,. Det enda tråkiga var att man får se så lite grabbar, och så mycket mellanprat!! Vill ju se mer av grabbarna!!
Sen har jag nog upptäckt världens knasigaste jobb. "Mikrofonhållare", vet ej riktigt vad den riktiga tituleringen är, men det går ut på att gå runt med mikrofonen när de filmar... Har fått en stor insyn i detta yrke nu när strix springer runt över hela bygden och filmar...  Alltså de går ju bara runt med den där pinnen och trycker upp den i ansiktet på folk, eller rättare sagt ovanför ansiktet på folk, för de får ju inte synas i kameran...
Alltså, vad står det i plats annonsen?? "Armstark stalker sökes!" ?? Näe, de ser riktigt lustiga ut när de kryper, snirklar sig och förföljer kameramannen..
(Nu är detta ett HELT ovetenskapligt påstående, och jag har ingen som helst aning om vad som krävs och hur man gör. Och givetvis förstår jag att det är mer än att bara kunskapen att förfölja folk som krävs. Hoppas att ingen tar illa upp eller tror att jag på nåt vis ser ner på dessa människor som har detta som yrke. Detta är bara spekulationer efter att ha skådat detta yrke i några veckor.)

Lördagen tillbringade vi på Lungre och kollade när D och hans lillasyster O körde folkrace. Artikel om detta från ÖP kan läsas här Folkrace. Tyvärr fick D svart flagg i sista heatet, (Efter tvåa i första och etta i andra) så det blev ingen final för hans del. O kom till C-final, men där var det över. Var där i tolv timmar i regn och blåst, var helt dö när jag kom hem halv nio på kvällen...

Nu var det jobb..

Ännu en vacker bild tagen i Hammarstrand
Vy från Vättaberget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback