Lucia!!

Och vi är ännu ett steg närmare jul!!
Och snön bara kommer och kommer, vet inte hur mycket som kommit, men det är mycket mycket mer än vad vi haft på väldigt många år!!
Får väl gå ut imorgon och knäppa lite egna kort.. Igen...

Själv har man gått och blivit förkyld igen. Eller det  är väl inte så farligt, men igårkväll hade jag nog allt lite feber, gick och la mig vid halv tio och somna som en stock. Har varit seg idag, men känner mig hyfsad nu.

Vi har varit i kyrkan och tittat på niornas luciatåg ikväll. Inte för att vi känner nån, utan mest för stämningens skull. Även lågstadiet var där och sjöng, och de är så duktiga som kan lära sig så många låtar. Sen for vi hem och skotta undan den sista snön som kom inatt, drygt en decimeter, och tände ljuslyktorna som jag och V tillverka för nå veckor sen, och så tog vi plats i soffan för IDOL-finalen!!
Alice och Kevin Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Det känns lite kluvet nu, eller jag hejar på Kevin till 110%, jag gillar verkligen honom, men vinnarlåten kändes passa bättre till Alice. Så jag vill att Alice ska ha låten, men att Kevin ska vinna. Hmm, det blir ju lite klurigt. I vilket fall kommer jag verkligen att sakna Kevin på fredagskvällarna. Hur ska man nu hålla humöret uppe när inte Kevin är där en gång i veckan och muntrar upp en?? Jaja, lycka till Kevin!!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt det lilla trollet!! SYsteryster håller på å renoverar det sista, och de käm par för att bli klara innan jul, så då får man ju ställa upp som abrnvakt då. Ska ta med henne på en liten skotersväng tror jag, å med tanke på hur mycket hon tycker om att åka fyrhjuling så lär det nog uppskattas!! Och imorgon kväll ska vi käka middag och umgås med kusin och syster med respektive och ha lite tidig julvaka tror jag.

Men nu, ska jag socialisera med E och invänta det spännande resultatet på finalen!! Håller alla tummarna för Kevin!

Trevlig helg på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback