Barnvakt

Min syster ringde idag och undra om jag ville leka lite med Selina medans hon var uppe på övervåningen och renovera. Visst det går väl bra, är ju onsdag så jag slutar tidigt. Var här strax efter halv två, då hade barnet i fråga precis somnat, och nu snart två timmar senare sover hon fortfarande... Kul.... Så får man sitta här alldeles själv. jag som har gjort play-doh och allt som jag tänkte vi kunde pyssla med... Men inte då, näe, då sover man hela dagen.... Snart måste jag nog råka gå förbi sängen och kanske fråga hon lite försiktigt om hon är vaken, eller kanske råka puffa till henne lite, så hon vaknar nån gång!!!

Fönstren hade i alla fall kommit in igår, allihopa!! Snabb snickare. Listerna och smygarna var dock inte på plats, utan de kommer upp idag. Men det är häftigt vad lite spröjs kan göra skillnad på ett hus. Har knäppt lite före bilder, och ska knäppa lite efter bilder sen när gardinerna är på plats och så, så ska ni få se. Blir kanonbra!! Och det fattas ju bara annat, när de är så f*rbannade dyrt!! Men men, förhoppningsvis är det ju en kostnad vi aldrig mer kommer behöva betala. inte i detta hus i alla fall.

Får se sen då om det blir Grey´s hos I som vanligt, våran myskväll som det har blivit!! Eller om det blir hemma och försöka städa och ställa tillbaka alla möbler som står lite kors och tvärs i alla rum...

Näe, som sagt, om man skulle ta och passera sängen lite ljudligt kanske...=)

HARKEL HARKEL!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback