Minus!!


Glömde väga mig igår, så det blev idag istället... Och jag verkar ha hittat min väg, för det var -0,6kg även denna vecka. Vilket känns tryggt och stabilt, tredje veckan i rad, även om jag skulle vilja att det går fortare!! Men man får vara glad att jag efter tre veckor fortfarande promenerar och går ner. Och jag vet ju att det optimala är att gå ner ca 0,5 kg i veckan, så jag måste vara nöjd!!! Så totalt nu då har jag gått ner -1,8kg. (Men om man räknar från vad jag vägde som mest, eller den vikt som fick mig att inse att nu j*vlar finns det inget annat val så har jag gått ner -4,3kg. Fast jag tror inte riktigt på det, för det var dagen efter det andra bröllopet och magen var nog fullproppad med bröllopsmiddag, för två dagar senare hade jag gått ner 1,1kg och ytterligare en dag senare hade jag gått ner 1,4kg till, så det var ju en väldig snabbantning i såna fall. Men jag vägde ju så mycket just då i alla fall)
Har nu hittat fler bra metoder för bantning om det traditionella misslyckas:


Blev i alla fall ingen Extreme hair makeover igår hos frissan. Hon tyckte inte att jag skulle göra det. Hon tyckte hellre att jag skulle färga håret om jag vill förändra det, istället för att klippa det, så det blir väl kanske det då.

Idag blir det promenad igen, och så lite Idol skulle jag tro. Imorgon fyller Systerson år, så då blir det väl kalas.
Det är After Work på jobbet oxå, vilket skulle vara skojigt att gå på, har aldrig haft nå sånt förut, men det kan nog bli lite tajt med kalas, får ta det en annan gång, och så ska kanske syster färga mitt hår då, på dagen.
I helgen är det enda som är planerat att plocka blåbär, så jag hoppas på finväder!!
Blåbär - Vaccinium myrtillus

Nu är det back to business, kastas mellan olika avdelningar här varje stund snart tror jag, så det är lite förvirrat på jobbet.
 Man bli då inte less i alla fall...

Kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback