Hittills har jag

gått 6372 steg idag! Bra, men inte tillräckligt bra för att vågen ska förändras va??
I och för sig så har jag ju varit på yoga oxå, och idag var det jobbigt även på denna kurs!! Känns som om det blir lite träningsvärk i armarna imorgon!! Men en liten promenad efter maten kanske fixar till stegen lite!

Apropå mat så har jag för första gången lagat lasagne!! I hela mitt liv!! Har alltid tyckt att det verkat så besvärligt, med många olika moment, men efter att ätit så supergod lasagne hos min kära vän I flera gånger, så tänkte jag att det vore väl tusan om inte jag skulle klara av detta!!

Och det gjorde jag!! Eller egentligen var det både jag och E. Jag gjorde iordning köttfärsen och tillbehören innan jag for på yoga, så fixa E ostsåsen och ihopblandningen!! Så nu sitter vi spänt och väntar på att den ska bli klar!!
Mumsigt, är riktigt hungrig efter yogan och speciellt eftersom min mage är inställd på att äta vid halv fem-fem, så är den ännu hungrigare!!
I lärde mig även ett litet trix, eller en extra smak, att steka lite bacon och blanda i, blir en god, lite rökig smak på det hela, en liten extra touch, och så köpte jag lite färska champinjoner och slängde i och soltorkade tomater. Hoppas det blir MUMMA!!

Jaha, så var det dagens tre positiva då.
1. Hälsa på Syster, blir alldeles för sällan!
2. Yoga igen såklart!!
3. Att jag gjort lasagne!! Vad jag är duktig!! (OK, ni har säkert gjort det tusen gånger och tycker inte det är nån stor grej, men för mig är det det!!)

Nähä, nu har matklockan rungit?? Ringt!! Så nu blir det mat!!

Smaklig måltid!

Kommentarer
Postat av: sys

Den blev säkert jättegod! Å det var kul med besök idag!

2009-04-01 @ 21:38:12
URL: http://josblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback