Ahh, nu så...

En timme senare än beräkningarna är jag äntligen klar! Eller klar och klar, men jag är redo att ta emot gäster nu...
Har inte tagit min första cider, ännu dock, ska först käka lite nudlar, annars finns risken att jag kommer att bli väldigt full, väldigt full, och det önskar jag inte... Och så tänkte jag slänga på lite lack på naglarna oxå, men sen är jag fit for fight!

Dagens lunch, seeen lunch.... Nudlar och cider... Skål på er!!

Har hunnit städa hela nedervåningen, kollat när svensexekusin fick prova på att åka vattenskidor, var inte så lätt, glömt pengarna hemma, (då blev jag stressad), toksnabbt dammsugat hela nedervåning, handlat lite snacks och refill, duschat och gjort min kropp klar.
Blev väl inte så himla mycket wild wild west, lite mer cowgirl kanske, men skitsamma, det är ju nåt i alla fall...

Och, hör och häpna, eller nåt, jag har även strukit två skjortor åt E!! Kände mig så himla snäll!
Eller så här var det väl, han tänkte ha en skjorta som jag inte riktigt tyckte var den mest passande för kvällen, så när jag skulle hämta den jag tyckte hittade jag en till som jag tyckte var lämplig, och eftersom han inte är hemma och kan välja vilken av de två han vill ha, och eftersom jag vet att annars kommer han att komma i en skrynklig skjorta, och eftersom jag kände mig så snäll helt enkelt, så strök jag båda åt honom, så är det bara för honom att välja själv sen när han kommer hem och ska svida om mellan evenemangen. Oj, lång mening....

Så nu får vi väl bara hoppas att det kommer nå gäster, så jag slipper sitta här alldeles ensam!!

Howdy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback