Nu äre klippt!!

Klippte gräset igår... Ca två veckor sen sist, och en massa regn!! Det resulterade i detta:
 
Stora högar överallt, och där det var som tjockast blev inte ens allt gräs klippt...
Därför blev det en tur till med gräsklipparen idag, och voila:
 
Inte riktigt bra, men klart bättre!!

Nu kanske ni tycker att jag är lite tråkig och knäpp som skriver om gräsklippning, men grejen är den att jag gillar att klippa gräset, det är som terapi för mig. Allvarligt. Såklart har vi en åkgräsklippare (ska jag vara helt ärlig så hade jag nog inte klippt lika ofta om det varit en handjagare, även om jag nu gärna klipper det med handjagare om våran går sönder, nån gång sådär). I alla fall så sitter jag där och funderar och filosoferar och bearbetar och tänker på allt möjligt som händer i mitt liv. Det är som att rensa hjärnan och samtidigt få gräset klippt!! Jättehändigt!!

Och ja, jag är helt seriös nu!!

Nu ska jag hänga med min sambo, det är dags för hans favvoprogram på tv: Grannfejden. Oftast blir jag mest irriterad på alla dumma, tjuriga, omogna människor som är med, men det är lite intressant oxå, förmodligen för att jag fascineras över hur dumma människor kan vara..

Skulle inte bli brydd om Robban knackar på hos oss nån dag, för allt skrot som står i skogen, inte för att vi har arga grannar, utan för att det är MYCKET skrot i skogen och alla våra grannar är pensionärer och har jättefina trädgårdar!

God kväll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men Helena! Vad trevligt att du börjat blogga igen! SKOJ /kram

2009-08-20 @ 23:06:38
Postat av: Anonym

Ja, visst är det!! Nu får du ta dig i kragen du oxå!!

2009-08-21 @ 16:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback