Dagens tre positiva!

1. Åkte madrass i pulkabacken, skoj!!
2. Hälsa på L och lilla E (vilket även går under punkt 6: Odla dina vänner)
3. Säsongspremiär på Grey's upptäckte jag vid halv åtta ikväll, eller rättare sagt blev jag upplyst om!! Hade helt missat det, har sett trailern en gång, men inte reflekterat över när det var. Så detta blev ju super, nu slapp man gå och längta och sukta i flera veckor!!

Har även försatt mig i flow, har varit ut på en plogtur med B. Jag gillar verkligen att åka lastbil, och att ploga i mörkret är en av favoriterna. Det var inte en så lång sväng, och inte mycket snö heller, men dock, nåt jag tyckte om!!

Har dessutom bokat biobiljetter till premiären av Män som hatar kvinnor, och bokat tid för floating!! (Så nu behöver du inte oroa dig mamma, presentkortet kommer att användas!!) Så nu har jag även mycket positivt att se framemot, plus Kallresan som bara väntar runt hörnet!!
Floating ska vara avslappnande bland många positiva effekter!!
Hur det var får ni veta nästa onsdag!


Nu är det natti natti för Helena i alla fall, eller ja, dags för Lost i alla fall!


God kväll!


Kommentarer
Postat av: Helena Skogelid

Men fatta, jag visste inte heller att världens bästa serie skulle börja nu igen. Inte förrän i tisdags. Dom kan inte ha gjort mycket reklam för säsongsstarten inte?!?

2009-02-19 @ 08:09:44
URL: http://mattjat.blogg.se/
Postat av: Helena

Näe, det kan de verkligen inte ha gjort...



Nu hade ju jag tänkt blogga, har suttit här i flera timmar känns det som, hann skriva ett halvt inlägg, när blogg.se typ la ner... nu kommer jag inte ens in... så det blir itne så mycket mer än såhär. Ni kan ju få dagens tre positiva här, så jag inte börjar slarva med det efter två dagar bara...



1. Vädret!! Idag hittade solen tillbaka igen, och så även minusgraderna. Men det gör inget, mitt på dagen när solen skiner är det riktigt varmt ändå. Sammanlagt har jag varit ut i över två timmar idag. Sorry Sis, but I love this!!



2. Gick en promenad på min lunchrast!



3. Vakna av mig själv imorse, innan väckarn. Är jag utvilad månne??



2009-02-19 @ 20:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback