Hej hej hallå!

Det blev visst lite bloggpaus i helgen. Har haft en himla fin helg!!

I fredags när jag kom hem från jobbet stod E och kocka, och våra vänner C och D duka och greja, och I var oxå på ingång. Rödvinsfondue stod på menyn. Vilken överraskning att komma hem till!! Så det var nästan bara att sätta sig och doppa. Supergott var det och mätta vart vi!! Sen blev det mys i soffan och Let's dance på dumburken!!
Lördagen bjöd på skoteråkning! Så himla skoj skoteråkning på öppna vidder och en masssssssssssa lössnö. Det blev lite skotermek och mycket fastkörningar, men när det väl var körning var det så himla skojigt!! Bara surfa fram på snön och glida fram över vidderna!! Sedan var vi hungriga som vargar och vad passar bättre då än varma mackor grillade över elden!! Lämnade kameran hemma så det blir tyvärr inga bilder på detta, men här kommer en annan bild jag tagit.


Sen så var det bara att dra hem och svira om för nästa aktivitet, ett hemligt 30-årsfirande för en kompis. Hon trodde att de skulle till oss och käka rödvinsfondue, men istället satte vi på henne en ögonbindel och skjutsa runt hon lite så hon blev vill. Detta innebar även en nästan krock, en nästan fastkörning och en nästan dikeskörning...
Tillslut så landade vi , helskinnade, hemma  hos U och B där resten av firarna väntade. Sen åt vi supergod middag som min syster lagat till, en smarrig philadelphiatårta som nån annan lagat till och sen åt vi även en annan supergod efterrätt som jag ska börja göra hemma. Det var en hel brieost som man la en salsa uppepå, den bestod av hackade grönsaker, och sen så skjutsa man in det i ugnen till osten smält. Så himla enkelt, och så himla, himla gott! Under tiden detta inmundigades så surrade vi och diskuterade och spelade spel och intog alkoholhaltiga drycker, precis som man ska göra på en riktig tjejfest!! Klockan var runt tre när det bar av hemåt.

Idag har jag faktiskt varit lite "laid back" kanske är ett bra uttryck.... Inte riktigt pigg... Lite törstig....
Det brydde sig inte folket om, och kom ändå... Har varit folk här mest hela dagen... Tur är väl det, annars hade man väl förslöat helt... Nu har vi precis intagit en väldans god middag tillagad av mig och E. Det är så himla bra med internet, vi hade ingen aning om vad vi skulle laga för mat, och hade ingen lust att åka på affärn och inhandla nåt. Så vi kika i kylen och hitta lite kött och lite champinjoner kvar sen rödvinsfonduen, så vi googla "Köttgryta", och första receptet vi hitta innehöll ingredienser som vi hade i kylskåpet, det mesta i allafall, med lite modifieringar, så var det bara att sno ihop det. Simpelt, billigt och gott!! Detta hade aldrig hänt om vi inte haft internet, för vi är lite usla på att bara "sno ihop" nåt fantasifullt själva...

Nu ska vi fara och hämta min bil som är kvar på självaste festplatsen, sen så blir det horizontalläge i soffan resten av kvällen kan jag lova!

Har ju missat "dagens tre positiva" i flera dagar nu, så det får bli "Helgens tre positiva istället"

1. Den mysiga middagen i fredags!! Tack älskade älskling!
2. Skoteråkning i lördags var verkligen som skoteråkning är när den är som bäst!
3. Att jag och E lyckades sno ihop en riktigt gourmetmiddag själva! Tack internet!


God afton på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback