Så har man

avslutat ännu en arbetsdag. Det är faktiskt lite kämpigt när man är närmast invalid, som jag nästan skulle vilja påstå att jag är... Mina ben vill helst inte att jag böjer dem... Mina armar vill helst inte att jag lyfter nåt... Och min rygg tycker att jag ska stå rakt upp och ner... Praktiskt, inte sant?

Men det är bara att bita ihop och kämpa på.

Snälla, nån måste väl veta hur man gör. Du Kickan kan ju det här med data, hur gör man?? Kan man ändra bara en del textsnuttar, t.ex om man infogar en text och den blir jättestor, kan man ändra den då, eller går det bara att göra "generalinställningar" så all text i inläggen ändras??

Nu ska jag hänga lite tvätt. Har varit väldigt slapp med städning, tvätt och alla möjliga hushållssysslor sen E blev arbetslös, och det börjar märkas... Men nu börjar det kännas i kroppen att jag orkar ta itu med lite av det, så då gäller det att passa på!!

Oj, nu blev det ett sånt här totalt innehållslöst inlägg igen... Boring!!

Hej!

Kommentarer
Postat av: Helena Skogelid

Men hallå? Om E är arbetslös BEHÖVER väl du inte tänka på hushållssysslor eller? Luktar det inte nyskurat när du kommer hem från jobbet ena dagen och matos andra dagen när även middagen står serverad på bordet?

2009-02-23 @ 17:59:13
URL: http://mattjat.blogg.se/
Postat av: Paulin

Kika på den här sidan: http://www.designadinblogg.se/2008/april/text-och-typsnitt.html



om du scrollar ner en bit hittar du länkar till olika textändringar, hur man gör dom alltså :) och designadinblogg.se är jättebra överhuvudtaget!!

2009-02-23 @ 19:08:27
URL: http://pauerlajn.blogg.se/
Postat av: Helena

Helena: Ha!! Nu var du skojig!! Näe då, oftast så lagar E maten i alla fall, men matos är väl att ta i och nyskurat vore ju en utopi!! Men min tanke nu är ju att jag inte kommer att vara den som gör mest. Så nu har jag tvättat MINA kläder, inga andra. Och jag har vikt MIN tvätt, ingen annans... Får se om han fattar...

2009-02-23 @ 19:27:43
URL: http://htt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback