Åhh...

...hej och hå, vad jag är slut!!
En timme på längdskidor.... Har inte åkt sen gymnasiet, och då var det ju inte långåkning, utan då hade vi skidlek för småbarn... Men det gick faktiskt riktigt bra. TIllslut när vi hitta ett spår som man kunde köra i alla fall. Eller spår och spår, ett skoterspår som det "bara" var kanske 5cm snö på, i jämförelse där vi åkte först, där det var typ ospårat, eller spåret hade drivit igen. Och det kändes riktigt bra, även om det inte var så mycket glid, utan det blev lite "gå med skidor" så gick det faktiskt bättre än vad jag trodde. Konditionen kanske inte var så illa trots allt, eller så är det för att jag jämför med att gå, och detta är nog lite lättare.
Näe, så man blir väl kanske nya Charlotte Kalla! Vad tror ni, så olika är vi väl inte, eller??

Tänk er när jag kommer, glad i hågen, och vinner tre milen?!?! Finemang!
Ska nog börja träna inför Vasaloppet 2010, borde hinna komma i hyfsad form till dess!!

Det enda problemet var att pjäxorna var nog lite för stora, för fötterna vrickades åt olika håll hela tiden, så jag är lite öm i fotlederna nu, inte bra. Får fylla ut de med större strumpor nästa gång.

Jaha, då var det bara att ladda batterierna inför nästa uppgift, yogastart ikväll!! om 1h och 45 minuter ska man vara fit for fight igen, får se hur det går. Nu ska nog slänga i mig nån middag i alla fall, så jag får i mig nån ny energi.

Men detta med skidåkning ska man nog prova på igen!!

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback