Fredag

Hej hallå bloggen och alla som läser den!!
Nu börjar statistiken arta sig igen, lustigt, undra om det var många som kände på sig att ni saknades, för hux flux igår var statistiken uppe på samma antal igen...

Kanske ska berätta om "Storhåret", som mina kära vänner C och I döpte mig till i Kall. Eller det var väl mest C som myntade det uttrycket.

Detta kan komma att låta lite konstigt för vissa, men vi har en väldigt nära relation, även E ingår i den.
Uppe i Kall så spenderade vi lite tid i sängen, man är som lite halvslapp, med all rätt efter skoteråkning och så. Så antingen hamna vi på mitt och E´s rum, eller hos C och I. Då låg vi två och två i varsin säng, inte jag och E i en och C och I i den andra, utan C och I i varsin och jag och E tillsammmans med nån av de. En av dagarna så låg jag och I i den ena sängen (Alltså vi håller absolut inte på med nå snuskiga aktiviteter, inget sånt alls, överhuvudtaget,  utan vi bara ligger bredvid varandra liksom och pratar, mysigt!) och E och C i den andra. Och på nåt vis så kommer vi fram till att vi ska byta i alla fall, så jag går över till C, varpå hon säger "Nej, jag fick Storhåret!"
-Tack för den!! (hon minns nog inte mitt "må dåligt över håret-inlägg"  i november)

jaja, nu kommer förmodligen alla ni att tro att vi har nåt sjukt, konstigt förhållande till varandra..
Men det har vi inte, det bara låter så, bara så ni vet!!

Idag är det fredag i alla fall. Skönt med lite helg, även om denna vecka gått väldigt fort. blir ju så när det händer lite mer än vanligt, som möten och resan in till stan, och som det verkar så kommer det att fortsätta lite så även framöver.
Ihelgen fyller mamma år oxå, och allt hon vill ha är snälla barn. Undra vad vi gjort för ont, för det är det enda hon önskat sig så länge jag kan minnas??

I helgen blir det nog mest slapp, och lite städa kanske, har inte hunnit med nåt sånt denna vecka, när man väl kommit hem så har man bara orkat sätta sig i soffan. Och så är det ju final i Melodifestivalen. känns väl som om det kanske är nu man ska titta då. Har bara sätt ett halvt program tror jag, så jag har ingen aning om vem som borde vinna. Vilka favoriter har ni?? Så man har lite pejl sådär..Sarah Dawn Finer såg jag, och hon var ju ganska duktig i alla fall.

Nu ska jag jobba.

Adjö!

Kommentarer
Postat av: carra

ja jag fattar inte... jag skulle ju nästan kunna strypa ngn för att få ditt storhår =)Det är sååå jäkla fint! Och varför jag sa "storhåret" var ju pga att jag, av ngn märklig anledning fick jag det i munnen hela tiden... hahaha nu kommer folk att tro att vi är helt lost =)

2009-03-16 @ 22:55:44
Postat av: Helena

Haha, ja, det tror jag oxå att de kommer att tro. Jag skulle kunna strypa någon för ditt hår!! Lagom vågigt, stark färg, och ser tjockt ut i alla fall!!

2009-03-17 @ 13:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback