Latmasken...


Förlåt Helena, jag som försökte övertala dig till träning igår, bangade min egen...
Så nu är det bara du som kan sitta och skryta till veckan (förutsatt att du gick på din träning)...

Jag kände hela dagen att jag inte var nå sugen, men tänkte att jag ändå skulle göra det, då det var över en vecka sen sist, (och det kommer förmodligen att kännas ännu mindre lockande nästa gång). Men så fick jag sms av I som undrade om jag skulle på pumpen, och tänkte då att hon ville hälsa på, så jag sa att om hon hade en ursäkt åt mig så avbokar jag. Det visade sig att hon hade tänkt gå om jag skulle gå, men när jag skrev sådär så ändrade hon sig på en gång... Så istället för att vi båda gick, så gick ingen av oss.... Vilka kämpar!!

Däremot så gick vi faktiskt på en promenad i alla fall, så inte alltför många minuspoäng till oss...

Nu är vi hos Svärföräldrarna och ska bli bjudna på middag. Inte helt fel!!
Sen blir det nog soffan med massa tända ljus resten av kvällen, om vi inte hälsar på B och U som drar till Egypten på måndag.


Resten av helgen ska nog tillbringas utomhus, med höststädning och undanställning av sommarsaker, träkojebygge och promenader. Förhoppningsvis kommer det att sluta regna, så man inte blir så blöt!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ha ha ha, jag tvingade i väg mig själv på gympan...Tänkte att jag kan ju inte komma på jobbet och säga att det inte blev nåt när Helena är så duktig och kämpar;) Ha en bra helg!

2009-11-07 @ 09:09:44
URL: http://www.slattmyrens.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback