God kväll!

Tänkte precis att jag skulle lägga ut lite bilder här, när jag insåg att alla bilderna ligger ju numera på den EXTERNA hårddisken. Vilket kommer att göra det LITE jobbigare att lägga ut bilder...
Nog för att det bara är att stoppa kontakten i USB-utgången, men den ligger inte här just nu, så det får bli lite senare..
Snart åka vi åka till C och D och hämta en motorvärmarsladd där. Jag har ingen, och de hade ingen över, så vad passar bättre än att jag köper den av de. Har lagt ut lite pengar på bilen idag, trots att jag inte handlat nåt.
E har varit och hämtat ut x-traljus med massa tillbehör (man får inte ens glödlamporna på köpet när man köper x-traljus, hur snålt är det?? Men det fick vi faktiskt idag, då han handlade så mycket), kupévärmare och nya handbromsklossar då det förmodligen är de som är trasiga sen vi bytte däck, och ligger och låter styggt.
Nästan 3000:- fattigare....
Värsta ljusen...
Och minsta värmaren...
Snö har vi fått häruppe oxå, eller härnere, beroende på vart ni läsare bor. Som det verkar så bor ju de flesta av er härikring, så det visste ni väl redan.
Men hare bra då!!
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback