Dag 141

*Promenad till och från jobb
*En gnutta kinect oxå...Inte mycket, men nog för att höja pulsen en stund!!
.
Shit, har faktiskt hållit igång i nästan ett halv år nu!! Inte riktigt, några dagar fattas det, men jösses vilken prestation av mig, om jag får säga det själv!
Nyårsafton imorgon, och det är bara att fortsätta nästa år.
Har inte riktigt nått -15 kg än (eller kanske?? Det visar sig imorgon!), men nu blir det ljusare, vår och sommar väntar, så nog borde jag kunna tappa ännu mera kilon då va?
Iofs så är ju dessa knappa 14 kilon sen januari ifjol, gick ner ca 5-6 under två perioder under första halvåret, men resterande har ramlat av de senaste 141 dagarna, alltså ca 8-9 kg.
.
Men om man siktar på 15 kg till, till sommaren då!!
.
Vägning imorgon som sagt!!

Kommentarer
Postat av: Mor

14 kg är ju jättemycke!! Testa och lyft nåt som väger 14 kg, kanske Selina? Tänk att det har du burit på varje dag!! Du är så duktig!! Kram!!

2010-12-30 @ 19:26:06
Postat av: Helena

Duktiga du! Nu ska här sättas igång också.. Det där årliga nyårslöftet du vet;-) Men ja, nån gång ska det väl gå!

Gott nytt år!!

2010-12-30 @ 20:11:52
URL: http://helenashopkok.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vilken prestation. Du är superduktig ju! Du klarar garanterat 15 kg till till sommaren. Självdisciplinen verkar ligga på topp!

Gott Nytt År till dig och familjen.

kram Lotta

2010-12-30 @ 21:43:30
URL: http://atollenrock.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack tack! Känns bra att höra! Ja, 14 mjölkpaket är ju litegrann!! Och ja Helena, nån gång går det, och lyckligtvis verkar det vara den gången för mig!! Kämpa på, du vet ju var jag finns om du behöver nåt, inte för att jag är nån expert, men jag kan ju alltid heja på i alla fall!!Ja, jag är riktigt nöjd med min självdiciplin, även om jag ibland önskar att den är bättre vad gäller att äta onyttigt. Men min hjärna är lite splittrad där; jag vill inte utesluta saker för jag tycker att man måste få njuta i livet oxå, även av god mat, samtidigt som jag vill gå ner fortare i vikt!! Men dessa två tankesätt fungerar inte så bra tillsammans. Men det är nåt jag måste lära mig att inse, att antingen är det på det ena viset, eller på det andra. Man kan inte både hoppa över kakan och unna sig att äta upp den! Gott nytt år till er oxå!

2010-12-30 @ 23:00:21
URL: http://helelena.blogg.se/
Postat av: Linda s

Grattis och jäklar vilken prestation! Vad du är duktig! Är alltid lika inspirerande att läsa din blogg:-) gott nytt år! Kram Linda

2010-12-30 @ 23:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback