Äntligen tillbaka!!

Blev en låånghelg för bloggen... Har haft fullt upp och inte känt att jag måste blogga nåt alls under helgen!
Skönt, men nu är det dags igen! Tänkte en liten resumé av helgen, eller jag tror det är risk för att det blir en lååång resumé.
Here we go!

Fredag:
Efter middag och duschning och packning blåste vi till Sundsvall och Kusinvitamin och Paulin som numera bor där!
Hann spela lite sällskapsspel och umgås lite innan John Blund kom och tog oss!

Lördag: Birsta, Birsta och Birsta...

Vaknade vid halv nio, men låg och drog betydligt längre än så. Skönt! Särskilt när man är på minisemester och inte behöver ha dåligt samvete över nåt hushållsarbete som borde utföras.

Så trots att tanken var att vi skulle komma på stan tidigt, eftersom vi redan var på plats, så landade vi inte på Birsta förräns klockan var över halv tolv... Och då bor A och P ca tre km därifrån...
Vi bara fisade runt helt enkelt...
Sen rände vi runt halva Sundsvall för att hitta en lämplig musikanläggning, man måste ju ha nåt att jämföra med. Och självklart hamnade vi på det dyraste stället, där vi slutligen bestämde oss för att handla. (Blev dock beställning idag, så grejerna får vi inte förräns till helgen.) Så inget mer lyssna på musik i bilen här inte... Blev inget färdigt "surround-paket" utan högtalare som hette Wharfdale och en separat förstärkare med märket Harman/Kardon. Kanske det säger nån nåt, och då vet de personerna att den var inte gratis...
Men då ska den förhoppningsvis hålla så länge vi vill lyssna på musik, och spela utav bara h-vete...

Sen blev det shopping på Ikea och i princip blev det det som jag hade lagt upp här på bloggen.
Ska knäppa lite kort sen och visa bara vi får upp det, har inte hunnit packa upp än...
Jaja, lördagen fortsatte, vi käkade middag hos A och P innan vi for hemåt, och tji fick jag som trodde vi skulle vara hemma tidigt, eftersom vi visste vad vi skulle ha, och det var inte mycket, så landade vi åter på Hammarn vid halv tio. Men nåt "hem och ta det lugnt" var det inget snack om, utan då for vi och firade en nybliven 38-åring.
"Vi ska inte bli nå länge, det blir bara en kort sväng!" lät det innan, men vi var inte hemma förräns klocka ett, och då var det för att jag for då, med eller utan E. Det blev med...

Söndag: Lång dag med mååånga händelser!!

Då var det dags för Alla ♥ dag, och min stora överraskning till E.
Att vi skulle göra nåt hade han listat ut. Inte så svårt då Svärfar glömde bort att det var hemligt.
Han ringde E och frågade när V skulle komma, jag hade bett de vara barnvakt. "Vadå komma?" frågade E. "Nähä, du vet inget. Får jag prata med Helena", och nånstans där så listade E ut det... Så stor skada var inte skedd, nu hann han börja fundera och gruva sig istället... Och han hade i allafall ingen aning om vad det var...
Dagen började i alla fall med att jag vaknade 07.25. Lite onödigt kan ni tycka, och jag håller med. Men vaken var jag, och istället för att ligga i sängen och dra mig (eller det gjorde jag i nästan en timme i alla fall) så klev jag upp och gick på en promenad! Uppfriskande och vackert var det vid halv nio på morgonen.
 
Sen blev det paketutdelning, jag fick en dikt, väldigt fin ska ni veta!!!, och en liten rosa .... Ja, vet inte vad jag ska kalla den, filur kanske, som först gör ett pussljud och sen säger "I love you!". Ska knäppa en bild och visa er sen!
Sen fick E, först detta hjärta som jag gjort på dagis...!

(Extremt dålig, bild, mobilen är lite dålig på närbilder..)
Och sen ett kort där det stod att vi skulle fara strax före elva. Han fick inte veta innan vad det var.
Men det ska jag berätta nu, vid elva hade jag bokat en Du och jag-behandling på Hälsobrunnen!!
I den ingick detta:

                       DUO-Jag behandling    ( Alla hjärtans dag erbjudande )

Vi har skräddarsytt en duo-behandling för denna dag! Du & Din partner blir
inpackade i en foliefilt med en aromaolja, där ni själva bestämmer lukt. Under
tiden oljan verkar får ni en lättare ansiktskur med produkter från lyxiga WISE.
Därefter får ni en lugn & mjuk helkroppsmassage. En riktig mysstund tillsammans

Sååååå underbart var det, och de hade gjort så mysigt med rosor, tända ljus och gelé- och chokladhjärtan att knapra på! Och så skönt det var sen!!! Jag var lite orolig innan att E skulle tycka det var lite jobbigt, men det gick bra! Och när de masserade händerna (som E älskar) så var han helt såld!!
Sen blev det lunch hos Svärisarna inna vi for hem, packa V´s väskor och "levererade" honom till sin mor via skoter! Vädret var så underbart, så att sitta hemma och fisa runt i lugn och ro fanns inte på kartan!
En lagom sväng på skoter i det vackra vädret satt fint!


Hittade även ett kalhygge med en enorm utsikt både över Gevåg/Krokvåg inkl. älven och mot Hammarn inkl. älven, dit jag ska bege mig nån dag och fota!!! Hoppades så innerligt att E skulle stanna så jag kunde knäppa nåt kort, var så vackert, då det var kallt och en svag dimma låg över älven, men icke...

Sen blev det hem och göra sushi! Hade även gjort en philadelfiatårta som låg i frysen och väntade, men när vi låg i soffan och smälte maten, så hamnade både jag och E i nåt hypnotiskt tillstånd tror jag, eller vi bara dormade av vid halv nio!! Jag somnade aldrig särskilt djupt, försökte förgäves hålla mig vaken, gled hela tiden tillbaka ner i sömn... Tredje gången jag vaknade till ordentligt var klockan kvart över nio, och istället för att säga "Vi skulle ha ätit efterätt oxå", som jag sa de tidigare gångerna jag vaknat sa jag "Vi kanske bara ska äta hips och dipp istället och titta på film". Och det reagerade E på och lyckades ta sig ur soffan.
Sagt och gjort, sen såg vi runt en timme på filmen innan vi åter sov igen...
Det var helt omöjligt att hålla sig vaken!!
Måste ha varit aromainpackning med lavendelolja som hade effekt!!
Vid halv elva vaknade jag till och sa att nu går vi och lägger oss.
Och det gjorde vi. Och det var våran händelserika helg.

Nu har jag precis käkat mellis här hemma, min favorit, kuddmacka med skinkost, avokado och en skvätt salt!!
Och nu har jag "bloggat ikapp mig" och laddat upp batterierna för lite städ, lite matlagning och möbelmontering!
Som ni ser så fanns det ingen tid över för sånt i helgen!!

Hej!





HarmanKardon 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback