Förstår inte...

Varför bemödar man sig att söka och åka till Robinson, svälta, lida, klaga och gnälla, för att försöka "pakta" sig till final?? Förstår inte... Om man inte har nån som helst intention att vinna p.g.a kunskap, styrka och/eller andra "Robinsonkvaliteér", varför ens söka??

Jimmy, Fredrik och Anders, de har ju ( vad kamerorna vinklar i alla fall) inte gjort ett förbannade dugg mer än att kolla vem som röstar på vem, ljuger, sprider rykten osv. Blir så förbannad när Fredrik sitter och säger "Jag vill ju vara i final, spelar ingen roll vem som är med mer, bara jag är med i final!" Jaha, men ta och gör nåt då för fan!! Visa att du är värd att vinna!!! Varför skulle han förtjäna att vinna?? Hua.... Och Jimmy ska vi inte tala om. Har människorna ingen stolthet i kroppen??

Robinson Karibien. Foto: TV4
Alla som nu befinner sig i lag Ghede är de som är värdiga vinnare och Veronica och Johan!
Annika, som ändå gnällt mycket, har ju ändå gjort mer, och är mer värdig vinnare än de ovannämnda tre tillsammans! Usch, nä blir så förbannad!!
Hans Brettschneider, Annika Holtz, Mats Thelin, Mikko Natri Foto: Erika Rydberg/TV4
Jag tycker inte att man förtjänar att vinna om det bara är p.g.a att man lurat och svikit folk, och ljuger och spelar bara för att rösta ut de starka, som verkligen förtjänar att vinna!

Näe, nu är reklamen slut, må fortsätta irritera mig!!

Robinson Karibien, nu på 4:an.


Kommentarer
Postat av: Lavransselina

Nice site. I enjoyed it very much! :-)

2011-02-12 @ 22:29:38
URL: http://lavransselina.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback