Jag är renad!!

Herregud i himmelen vad skönt det kan vara med frisk luft!!
Jag känner mig renare nu än nefter att jag duschat igår. (Eller det var kanske innan jag startade skotern..)
Gick först på en liten promenad, och here we go again, all den lilla konditionen jag lyckats bygga upp har totalt försvunnit dessa dagar i sjuksäng... Jag kallsvettades och flåsade och hade mig, och då gick jag knappt i nån uppförsbacke, i väldigt sakta mak och ingen längre sträcka... Typiskt!!
Men nu blir det nya friska tag med Crosstrainern och ska oxå ta och Zumba nån dag, och mera promenader såklart!!

Sen var vi i alla fall till pulkabacken, var tvungen att starta skotern. När jag var och hämtade den blev det nämligen nåt konstigt med lamporna, de lyste bara på halvfart, så man såg ingenting i mörkret.
Ville kolla upp om det var nåt permanent, eller om det bara var tillfälligt p.g.a kylan kanske.
Och det var det nog, för nu lös de som vanligt! Och i coh med att jag startadeskoter så hörde V och hans kompis W det såklart, och ville oxå åka.
Så då blev det en sväng med snow racerarna till pulkabacken!

Och det var så fint när vi var där, med röda strimmor bland moln och dis, men jag hade ej med mig kameran. Så jag blåste hem lite fort och hämtade den, men tror ni det såg likadant ut när jag kom tillbaks??
Nix pix...
Men lite kort blev det ändå, dock med den lilla kameran eftersom jag glömde systemkameran hos de som hämtade ut den åt mig, när vi var dit och skulle hämta den... Så viktig var den...


Hej!


Kommentarer
Postat av: Kickan

Ja, hur går det för mig egentligen... Storbrackatenta på torsdag och när började jag plugga till den? Jo efter jul. Var det så smart av mej? Nej kanske inte det. Dessutom händer det så mkt annat på dagarna så jag har som inte tid att plugga. Imorse var jag på 90 min helkroppsmassage. Det var 90 minuter av pure pain kan jag säga. Hela ryggen värker nu. Och ikväll ville visst A komma hit och laga mat, hur tackar man nej till det? "Tack älskling, men jag vill mycket hellre läsa om palliativ vård vid hjärtsvikt...". Hmmmmmm.

2010-01-11 @ 17:02:06
Postat av: Helena

Haha, ja, det vore väl romantiskt! OK, det var EN dag... Eller får du 90 min massage och kockmiddag varje dag??

2010-01-11 @ 21:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback