Bra med dåligt minne!

Åh, vad jag blev glad idag, när jag läste posten, att jag glömt bort en sak!
Och sen så lät det kanske lite för bra för att vara sant oxå, men det var det!!

OK, nu undrar ni nog vad det var??
Jo ni minns när jag beställde från La Redoute sist så skulle jag få en gratis skönhetsbehandling.
Mmm, det lät ju väääldigt bra, vart är haken liksom??
Sen har jag inte tänkt nå mer på det...
Men idag dök värdebeviset upp!!

Så nu får jag välja vad jag vill, klippning, massage, ansiktbehandling eller annat, förvisso på utvalda salonger i städerna runt om mig (eller vilken stad jag vill egentligen, men det lutar ju åt Östersund, Sundsvall eller Sollefteå) men ändå!!
Urvalet är ju rätt begränsat oxå, men ändå!!

Frågan är ju vad man ska välja.
Vore ju kul att klippa sig, då jag oftast hamnar hos min syster annars, men å andra sidan är ju mitt hår som det, spelar ju ignen roll hur jag klipper så är ju håret ändå lockigt, och hamnar i en tofs, det är ju därför jag hamnar hos syster, istället för att kosta på att klippa det på en salong...
Och massage är ju det ENDA jag kostar på mig, om jag kostar på mig nåt...
Ansiktsbehandling?? Nja... Manikyr?? Nja.... Eftersom jag gräver i jord, jobbar på förskola och bryter naglarna och aldrig följer upp såna behandlingar känns det onödigt...

Men jag hittade denna behandling i Östersund som lät spännande:

 

Mobilisering -rygg & ledbehandling

Detta är en behandlingsteknink som bl.a. naprapater och sjukgymnaster använder sig av där man behandlar problem i leder, muskler och ligament.

Det förekommer inga snabba ryck under behandlingen och här kommer man åt de lednära strukturerna som inte nås till fullo med tex. enbart massage.

Vanliga problem som behandlas med mobilisering är ryggskott, stukningar, rörelseinskränkningar, nackspärr och snedställningar i ryggkotepelaren mm


 






















































Har länge tänkt att man skulle ha gått till en naprapat, bara för att se om allt ligger som det ska, och har ju funderat på sån där ortobionomi som jag tror det heter. Tycker att det kan knaka och braka mycket i både rygg och bröstkorg. Detta är ju inte samma, men har kanske samma effekt.

Får fundelera på detta...

Dags för middag oxå!

Hej!
 








Kommentarer
Postat av: Helena

Ja men det var ju en härlig överraskning!! Jag fick också det där erbjudandet, men jag kommer faktiskt inte ihåg om jag beställde nåt eller inte. Vet att jag gjorde en order i datorn men det blev nå knas med uppkopplingen så jag vet ej om jag gjorde om det sedan eller inte. Får väl se om det dyker upp nåt värdebevis!!

2010-06-08 @ 21:45:25
URL: http://helenashopkok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback