Vilket kvällsfika!


Rörde dessutom ihop två såser som Ernst gjort...
Lite majonnäsinspirerade med ägg och olja.
Sen "hädde" jag i vitlök och citron i den ena, och Ajvar Relish och färsk basilika i den andra.
Blev som lite dip nu till brödet!

Riktig smaskigt var det!!
Såserna kändes lite...hmm...äggiga, kanske man kan prova att röra ut de med creme fraiche eller nåt, men goda i smaken!! Riktigt god vitlök!!

Så var sista avsnittet av Grey´s avklarat för denna säsong oxå!
Spännande, spännade!!
Å vad tårarna brände när Christina pratar med Meredith!!
Åååh, vad hemskt!!
Men jag är ändå en liten, liten smula besviken över att de inte lämnade nån cliffhanger!!
Nog för att det är skönt, nu kan man ju slappna av till nästa säsong, men nåt litet spännande kunde de ju ha sparat i alla fall!!

Jaja, ska inte klaga, dessa två avsnitt har varit de bästa på hela serien tror jag!!

Men nu ligger E och väntar på datorn, ska kika på film!

Imorgon börjar jag tidigt!!
Men ska vara kvar över lunchen, då det är KAMS!!!
Sen ska jag och V dra till Sundsvall och E för att uträtta lite ärenden, byta lite presenter som var för små och så.
Jag har planerat in en runda på plantagen, det är dags att plantera ut blommorna!!!

God kväll på er!

Kommentarer
Postat av: Kickan

Kams!! MMMMM!!!!

Ang. tån: kroppen är självläkande. Låt tån sitta kvar, för att skydda mot infektion och inflammation. Ev tejpa för att skydda den, vilket jag sett att du redan gjort dock.

Brödet ser huuur gott ut som helst, tror jag ska baka det imorrn!

2010-06-16 @ 22:52:36
Postat av: Mor

Vi får verkligen hoppas att du låter TÅN sitta kvar!! Haha!!

2010-06-17 @ 05:39:43
Postat av: Helena

Haha! Nix, jag ska inte avlägsna tån!! =)

2010-06-17 @ 05:57:43
Postat av: Helena

Och ja, brödet var jättegott! Jag bytte även ut ca 3 dl mjöl mot rågmjöl. Och så så skulle det egentligen vara svarta oliver, men det kändes så jobbigt att kärna ur de...

Men det känns som om man kan variera detta bröd hur mycket som helst!! (Se sista avsnittet på förra säsongen, mot slutet nånstans, föra tt se hur man snurrar i hop brödet! Enligt Ernst så "lurar man brödet att behålla fyllningen" om man gör på det viset! =)

2010-06-17 @ 06:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback