Shopping!!

Åh, det blev lite shopping ändå!!
Det blev ingen crosstrainer, den på Rusta var slut och sen tittade jag inte så mycket mer. Får försöka klara mig utan den helt enkelt!! Eller vänta tills jag hittar nån, har pengar kvar!
.
Ja, men vad blev det då??
Jo en Xperia X8!
Och dessutom blev jag vuxen och övergick till ABONNEMANG!!!
Jag som inte skulle göra det, utan ha kvar mitt kontantkort!
Men det visade sig att det nog kommer löna sig med abonnemang i alla fall.
Det är frisurf, gratis sms till hela världen, alla operatörer och relativt billigt att ringa!
Dessutom i den nya, snygga, svart färgen!!
Den fanns inte ens på alla affärer!
.
Och efter att ha varit på både Media Markt och Elgiganten, så hittade jag den på Expert, 200:- billigare än på båda ovannämnda ställen!! Tur kusin var med som föreslog det, annars hade jag bara gått på MM och ElG!
Så nu ligger den på långladdning och ikväll ska jag sätta tänderna i den!
Och eftersom den blev så pass billig, så blev det pengar över till träningskläder oxå!!
.
Ooohh, jag blev så glad!
Kikade runt lite först, och sen gick jag till Stadium, där jag läst på några av träningsbloggarna jag följer att om man säger "Join the movement" i kassan så får man 15% rabatt på träningskläder!!
Och det fick jag!
Efter att inte ha hittat nå skidkläder till bra pris, och som jag var intresserad av så hittade jag ett set från Everest för 799:-, och fick 15%rabatt på det! Frågade i kassan om det även gällde skidkläder och svaret jag fick var :
"Nja, egentligen är det nog bara innekläderna som det gäller, men om du absolut vill ha det där....."
"Ööööhhh, ja, jag vill jättegärna ha det här!!"
"Ja, då får du rabatt på den också!"
Vad skulle man svara?? "Nja, jag vill inte ha de såå mycket." "OK, men då får du betala fullpris!" ??
De är dessutom ofodrade, så jag får nog ha ett underställ på mig när det är kallt, men å andra sidan kommer jag att kunna använda i vår oxå när jag ska ut och springa!
Och så slängde jag in nya "inneträningskläder" också!! Har stått i samma linne och byxor varenda gång jag tränat, så jag tyckte jag förtjänade det!! Ett litet kick att träna mera!
Sen följde ett långlinne från Gina Tricot med hem oxå. Var faktiskt inte meningen, men när jag handlat mina träningskläder, så upptäckte jag att mitt sim-kort slutat fungera (eftersom jag ändrade det till abonnemang och bytte inte till det nya sim-kortet då jag trodde det skulle fungera ändå), och E och de andra hade farit iväg utan mig och jag skulle ringa när jag var klar. Och då sprang jag runt på Birsta, tänkte handla de grejer jag skulle ha samtidigt som jag kikade runt om jag skulle se nån jag kände och kunde låna telefonen av och skyndade mig eftersom de andra inte hade lika mycket ärenden som mig, så det blev lite stressigt, och innan jag hann tänka efter och berätta för mig själv att jag inte ska shoppa nå kläder, så hade jag hunnit in på G T, slitit åt mig ett linne och betalat det!
Har två i mörka höstfärger, så nu blev det ett ljust och vårigt!
.
Såg i alla fall ingen jag kände, så med lite skam i kroppen gick jag till informationen och frågade om de ha de nån telefon till låns. Jag oroade mig lite för att de skulle använda högtalarsystemet istället, och ropa efter E, då detta kändes som det skulle kunna bli pinsamt, men snälla som de var så jag fick jag låna en mobil, som de vanligtvis inte lånade ut! Tack!
Och såklart, precis när jag slagit numret och satt telen till örat så ser jag min systers svägerska glida förbi i rulltrappan! Några sekunder tidigare så hade jag kunnat låna hennes mobil istället!
Men detta gick ju bra oxå!
.
Ja, och så handlade vi en lampa till V´s rum, ni får se sen när vi monterat den!!
.
Idag blir det fullt upp oxå med 1-årskalas, skidåkning och pulkabacke!
.
Hej!

Kommentarer
Postat av: Mor

Såg en crosstrainer på Jula för 12-1300! Vet inte kvalité dock!

2011-01-30 @ 11:01:44
Postat av: Helena

Jo, jag såg den. Kvalitén kändes inte så bra, så jag sket i den!

2011-01-30 @ 11:17:31
URL: http://helelena.blogg.se/
Postat av: My

Alltid trevligt med nya kläder... det ger faktiskt inspiration till träning och man ska belöna sig i bland. Sedan gör det ju inget att det blir något billigare! Måste säga att du är duktig! Kämpa på...

2011-01-30 @ 12:29:32
URL: http://paulinasvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback