Oh, thank heavens!

I'm back to my old self again! Thank you so much! Here's a letter from the Princess..
.
Som Super Mario säger när han klarat av en boss och får gå vidare till nästa värld!
(Visst är det då?? )
.
Idag hittade jag igen min energi, som jag saknat de senaste veckorna!!
Har fejat med det mesta som jag velat göra, men inte alls haft lust/ork/energi till att göra.
Har städatåtervunnettvättatplanteratvattnatrensatröjtgräs!!
Så skönt!!
.
Först sov vi till elva, eller egentligen vaknade jag vid nio, men låg och halvslumrade till elva.
Sen efter frukosten så upptäckte jag enorma mängder energi, och förutom nån kaffepaus och middag så har jag egentligen inte suttit ner förräns nu.
.
Så himla härligt!!
.
Tror att dessa fem dagar som jag varit hemma och inte gjort så mycket ansträngande, mer än midsommarfirande med underbara människor, har varit mycket nödvändigt för mig.
.
E sa nåt som förvånade mig, han brukar inte lägga märke till så mycket, eller i alla fall inte berätta att han märker saker. Men idag i alla fall så sa han:
"Ja, men det är väl inte så konstigt att du fått energi efter de här sovdagarna, du har nog behövt de! Innan så såg du ut som ett spöke när du for på jobbet på morgonen och sen såg du likadan ut när du kom hem från jobbet."

Och det känns verkligen som om jag var ett spöke, hade inte ork eller lust till nåt, inte ens trädgården och mina rabatter har jag orkat bry mig om!! Och det är ju sånt jag brukar göra för att jag gillar, och inte att det är jobbigt!!
Har bara gått på nån autopilot och gjort det nödvändigaste som laga mat och klippa gräs, och så varit på dåligt humör...
.
Tror att träningen tar mycket av min energi oxå.
Trots att den ger mig energi oxå, och att jag tycker den är rolig och inte jobbig.
Men ibland kan det ju bli för mycket av det roliga oxå, så nu ska jag prova att träna bara tre dagar i veckan, måndag, torsdag och lördag tänkte jag. Och sen de andra dagarna kan jag ägna mig åt vänner, hushåll och trädgård, och gå på långa, härliga promenader som jag saknat!!
.
Får se om jag klarar det, eller om jag kommer vilja träna mera, men blir det nån dag extra ibland så gör nog inte det nåt, men annars ska jag försöka hålla tre dagar, så energin räcker till andra saker oxå!
Vet inte hur det kommer att funka med vikten, men det får komma i andra hand nu, ska försöka lägga mer krut på maten, och verkligen tänka efter vad som kommer innanför mina läppar!
Denna helgen har det inte gått nåt bra, men så har det ju varit midsommar oxå, men från och med i morgon så blir det skärpning!!
.
Så får vi hoppas att energin räcker de tre sista jobbveckorna jag har kvar innan semestern, och att jag inte gjort av med allt idag!!
.
Nu ska jag fundera om jag ska landa i soffan med E och V framför Pirates of the Carribbean som V fick i present, eller om jag ska ta en lugn, härlig promenad i kvällssolen, och tanka lite mera energi!?!?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback