Inspirationskontot påfyllt!!!

Har känt att jag tappat lite lust till träningen på sistonde.
Eftersom zumban är slut, och jag inte känner för styrketräningen på hotellet så är det fritt fram för mig att träna hur, var och när jag vill, vilket känns fantastiskt skönt, men samtidigt fnderar jag om jag är för dålig på att pressa mig själv framåt!
Att det är därför vågen står still.
Fast å andra sidan, när jag tänker efter, så har jag ju tappat de flesta kilona när jag bara tränat själv!!
.
Det känns som om jag provar mycket nytt just nu, kanske för att behålla lusten, men jag kanske måste försöka hitta några punkter där jag går lite längre än bara en eller två gånger, för att få resultat.
Crosstrainern känns riktigt bra, det tristaste är att den är inomhus, och taket är för lågt ute på altanen till Lillhuset, dit jag burit ut de andra träningsgrejerna, och det är för mycket mygg, så det mesta har åkt in igen!! Haha!
.
Men i alla fall, nu har jag läst alla mina träningsbloggar, och känner att inspirationen är tillbaka!
Nu vill jag ut och svettas och förhoppningsvis kommer jag inte att vara såhär trött alla dagar..
.
De bloggar jag läser är, som jag kanske nämnt tidigare:
Olga som är brutalt ärlig, ibland känner man att man lika gärna kan lägga ner all träning man håller på med, samtidigt har hon mycket bra tips på pass och övningar!! Och då är hon mycket bra för inspirationen!! Hon tränar bara hemma, vilket passar mig bra som inte bor i en storstad och har tillgång till stora gym, utan oxå tränar hemma.
Fia som kanske är jordens gladaste och spralligaste människa!! Inte lika mycket övningstips, men däremot en energikick att läsa!
Sara tränar mycket, ofta och olika, så det är kul att läsa om allt hon tar sig för!
Therese tränar mycket spinning och mest på gym, hon är glad och tipsar om mycket fina träningskläder och andra bra att ha-saker!
Philip var min favorit från början, men jag funderar på att byta ut honom. Han är rätt bra på tips, men det är lite mycket Stureplans-snack och mycket tips på sockerfyllda bars och andra sötningsmedelsfyllda saker. Känns inte riktigt som om det går ihop med mina träningstankar om att socker är boven.
.
Nån av er som har tips på andra bra träningsbloggar??

Kommentarer
Postat av: Kickan

Längdskidåkarnas bloggar! Skriver mest om skidor på vintern och barmarksträning på sommarn. Inget att känna igen sig i kanske, men jag blir iaf otroligt inspirerad av dem, ffa Haag!!



http://annaoemil.se/

www.hannafalk.se

http://magdalenapajala.com/

http://nyheter24.se/sport/vinterkanalen/charlotte-kalla/ (uppdaterar tyvärr jättesällan nuförtiden).

2011-06-14 @ 11:39:54
Postat av: Maria

http://jennie.elle.se/



Ingen klockren träningsblogg men hon tränar massor och är ursnygg och har ett glammigt soligt liv som jag blir både inspirerad och avis av ;-)

2011-06-14 @ 15:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback