Effektivt och mysigt blev det!

Igår alltså!
Lyckades ta mig ur soffan, utan att somna!
Så nu blev de sista fönstrena putsade på nedervåningen, alla döda flugor försvann från fönsterbrädorna, nya gardiner i köket, och blommorna duschade.
Började sortera lite "viktiga papper" oxå, så tillslut var köksbordet fullt!!
Men då var det dags att dra till Systeryster och mysa och dela ut presenterna som jag köpte till de små barnen i stan i helgen!
Egentligen täntke jag bara köpa ett par jeans till Selina, då hennes mor påtalat att hon hade så lite, men då kändes det lite tråkigt att BARA köpa byxor, så då hittade jag en jättefin tröja oxå.
Men då blev det ju alldeels orättvist mot Sigge, så då hittade jag en liten mysdress åt honom oxå, såklart!!
KaTjing, så var det med de pengarna! Det är jobbigt att vara Moster!
(Tänkte visa kläderna, men hittar inte nåt av de på internet.)
Sen när vi for hem och mest så blev jag skittrött i bilen och tänkte att jag kanske skulle kunna ignorera högen högarna som jag lämnade på köksbordet när vi for, men näe, det gick inte!!
Så jag hämtade pärmar, ännu mera papper som jag gömt undan och sätta in-sortera-slänga allt som kom i min väg!! Och tillsist var jag klar!! Varenda papper jag kom över var antingen i en pärm eller bortkastat!!
Så skönt!!! Fast jag tycker det är mystiskt, för på de äldsta papprena jag hittade stod det 2009, och jag är heeeelt säker på att sist jag satte in papper i pärmar så sa jag mycket bestämt till mig själv: "Nu SKA jag inte vänta lika länge tills nästa gång jag sätter in papper!! Nu ska de in i pärmen på en gång!! Där med basta!!"
Mycket märkligt tycker jag....
.
Så nu är det snart dags för hallen uppe i alla fall!!
Den ska inte komma undan så mycket längre!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback