Sjukling!

Livet går ju upp å ner, men just nu känns det mesta ner!!!
.
Jag åker ju E´s jobbarbil nu, eftersom saaben är trasig. E´s jobbarbil som E INTE åker, eftersom den har haft kabelbrand och ska in tillverkstad för att undersöka skadorna, och som vindrutetorkarna inte funkar på.
Vilket var himla praktiskt igår när det föll snöblandat regn ner från himmlen hela dagen, och ännu mer praktiskt idag när jag inte hann sätta på motor- och kupévärmaren inna jag for hem från jobbet så hela rutan var frusen!
Inte för att det egentligen spelar nån roll på vindrutetorkarna då, eftersom det mesta av fukten satt på insidan av rutan!!
Vilken utsikt va??
För att inte tala om alla andra problem kylan ställer till med: Jag kan inte stänga igen dörrarna utan att slå på de med en hammare först, så det fick jag göra både på jobbet, på Time när jag köpte frimärke och halstabletter, på Ica när jag postade brevet. Fast när jag skulle stanna och ta posten här hemma, då ville förardörren helt plötsligt inte öppna sig!! Så skojigt!! Så då fick jag klättra över på passagerarsidan, hämta posten, klättra in igen över passagerarsätet, slå med hammaren på DEN dörren istället, innan jag kunde fortsätta hela vägen hem, och åter igen klättra ut på passagerarsidan.
.
Som om detta inte vore nog så for jag hem tidigare från jobbet pga att jag är förkyld!
Så ni kan ju tänka er vilken nivå min tolerans med bilar som jävlas är...
.
Om det inte varit för att vi haft planeringsdag idag så hade jag stannat hemma, men då jag tänkte att vi skulle sitta inne hela dagen så offrade jag mig lite, planeringen är ju viktig!
Fast jag drömde till och med inatt att nån sa åt mig att "Du kan ju inte åka och jobba när du är så där!" så när jag  vaknade imorse tänkte jag att jag skulle vara hemma, att det redan var bestämt, men så vaknade jag till på riktigt och insåg att jag kanske måste ta ett beslut i verkligheten oxå!
Så jag for, och härdade ut så länge det behövdes.
Nu är jag hemma, och ska vara hemma imorgon oxå i alla fall!
Har mest ont i halsen, vaknade många gånger inatt för att stoppa in halstabletter!!
.
Så nu ligger jag i soffan och hittade en gammal klassiker på tv:n, nämligen Tjejen som föll överbord!
Har sett den massvis med gånger, men nu var det väldigt länge sen!
Samtidigt kurerar jag mig med c-vitaminer och så hittade jag lite läsbart i brevlådan!
Så om ni söker mig så vet ni var jag finns!!

Kommentarer
Postat av: Mor

Man måste ju skratta åt eländet, för du berättar så målande och med sån inlevelse och humor:-) Kan just se dig krypa där fram och tillbaka med magen!! Kram och krya på dig!!

2012-01-03 @ 15:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback