Pepp!!

Sitter och läser igenom inlägg från förra året, när jag var som mest uppe i min träning och viktnedgång, och gud vad härligt det är att läsa! Och minnas!!
.
Vilken tid det var, vad bra jag mådde och vilken otrolig kick för självkänslan och självförtroendet!!
Jag var så himla bra!!
mms_img48441 (MMS)
Det roliga är att kläderna jag plockade fram då kan jag fortfarande ha, trots snart ett år utan träning och en nästan fullgången graviditet, de svart H&M-byxorna hade jag på mig bara häromdagen.
Är så glad att jag skrivit om allt i bloggen så det finns kvar, för det är nog nåt som kan lyfta mig även i framtiden när jag ska fortsätta med min träning och när det känns tungt.
Eller bara när jag behöver ge mig själv en "du kan-boost"!
Och dessutom all uppmuntran som NI har gett mig, i form av kommentarer här på bloggen, den är oxå guld värd!!
Så ett hett tips om ni tar tag i ert liv, på ett eller annat sätt är att blogga, eller på annat sätt dokumentera det! Går ju att ha en hemlig blogg som ingen vet om, eller en anonym blogg som folk kan läsa, men inte vet vem den handlar om. Man får så mycket tillbaka, både som sagt genom att man dokumenterar för sig själv och för responsen man får från läsarna!
.
Och ett annat hett tips är: Knäpp kort!!
Jag vet att man absolut inte vill när man känner sig som störst och fulast (vägrade själv att ta några och det ångrar jag bittert nu) men det finns inget bättre kvitto på att det man gör är bra och fungerar!!
.
Åhh, vad jag blir nostalgisk, och träningssugen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback