Jamen, vad händer då?

Ja, jag har grundmålat hela panelen i hallen. Återstår två lager med färg.
 
Alvin dricker numera välling!!!! Har gjort det nån vecka men jag har inte vågat sagt nåt, om han skulle ändra sig. Men nu dricker han!! Och inte sådär "OK, du hade rätt mamma, det är gott", utan lite mera stolt "Men gud vad gott! Ge mig mera!! Varför har ni aldrig gett mig det här förut??"...
 
Och eftersom jag inte ammar längre så har jag ju återgått till mina vanliga bh:ar!! Hej brösten!!
Fast de har oxå krympt. Och såklart inte sådär att de dragit ihop sig och blivit mindre. Näe, de är fortfarande lika långa, kanske längre, men....plattare....liksom... På ett mycket....sexigt.....vis. Eller?? 
De fyller i alla fall knappt ut mina gamla bh:ar, och det gör ju inte så mycket, då kanske till och med jag kan handla bh:ar på den vanliga avdelningen!!
 
Blev inga nya byxor i helgen, inte till mig i alla fall. Man ska inte ha med sig barn eller killar när man ska shoppa. Urtrist!! Ska åka med nån av mina vänner framöver istället!!
Men jag har i alla fall bestämt mig för en sak, att när jag nåt min målvikt, vad det nu blir, så ska jag köpa mig ett par riktiga, dyra jeans. Vet inte när jag gjorde det senast, på högstadiet?? 
Ska gå på JC och prova ut ett par Levis, Lee eller vad man har för märken på jeansen nu för tiden! Japp, det ska jag göra!!
 
Har inte nåt minus 30kg än heller. Bara för att jag sa det högt säkert!!
Ligger och hoppar nåt kilo upp och ner, men hela tiden innan 30...
Ska strunta i det nu, träna göra jag ju ändå!
 
 Ja,så här händer det ju grejersom ni märker! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback