Prutten!

Ja, den lilla alltså, den sjuka Lillprutten.
Natten gick hyfsat bra - efter att ha laddat upp med alvedon, snorsug, näsdroppar och bäddat ner han med tre böcker under sängbenen i huvudändan plus ett stort duntäcke under huvudkudden så kunde han äntligen somna, och sov faktiskt hyfsat bra! Halvsittandes! Väldigt söt!

Men det är inte så lätt att sova när man är liten, täppt i näsan och vill ha nappen, det är en ekvation som inte går ihop. Men halvsittandes gick det bra.

Dagen har gått lite upp å ner.

Fm ville han mest bara hålla till alldeles framför mig, sittandes i soffan, med en hand på min axel, i trygg förvissning om att han var det enda jag la min uppmärksamhet på!

Mat och sovning under dagen har varit sådär. Lite mat och korta sovstunder åt gången, men fler än vanligt, så totalt blir det nog bra. Men att inte bli riktigt mätt, eller inte sova tillräckligt länge gör inte direkt under med humöret. Hade tänkt att han skulle få sova inne idag, även om febern var knappt märkbar idag, 37,7, så tänkte jag att det kunde vara skönt. Men när första sovningen bara varade en halvtimme så var vagnen ett måste!! Blev ändå inte mer än ungefär en timme, men humöret steg i alla fall. Lekte och var nöjd ett bra tag i gåstolen. Ända tills det sjönk igen, och då vill man inte äta eller sova, fast det är det man behöver.
Då vill man sitta i mammas/pappas knä igen, och förvissa sig om att man är det enda de är uppmärksamma på.
Då är man nöjd.

Nu sover han igen.




Kommentarer
Postat av: Mor(mor)

Hua....puss

2012-10-17 @ 19:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback