Härliga höst!

Har haft en skön dag (och natt, Alvin åt var 3,5:e timme inatt oxå, han verkar vilja ha sista ordet i det och ha 3,5 timme istf 4 timmar, men det får vara OK, 3,5 är metydligt bättre än varannan!).
 
Efter frukost kom C och lilla T hit så vi hängde lite här innan vi for på Lotties för att äta lunch med fler underbara människor!! Till sist var vi en en hel hög med vuxna, och ännu större hög med varn!
Snacka om att vi blivit vuxna när det vimmlar av barn, och alla är våra!! När hände detta??
 
Sen drog vi till lekparken där barnen fick leka av sig, och vi tänkte att vi skulle få lite lugnare och kunna prata, men vi har nog lite för små barn för sånt än.
 
Sen har jag hjälpt V att få igång fyrhjulingen som hade diverse åkommor.
Men tillslut gick den. 
 
Har inte städat så mycket, det hör till min nya plan.
Jag är inte S T Ä D ledig, jag är F Ö R Ä L D R A ledig.
Så i framtiden kanske det kommer vara lite stökigare här, men å andra sidan kommer förhoppningsvis jag vara lite gladare, lite piggare, lite nöjdare. 
(Inte så att jag tänker sluta städa, men kanske samla ihop städningen lite, göra det rejält när jag gör det, och sen inte tänka på det. Och jag känner mig faktiskt inte så skyldig till det mesta som stökas ner här i huset, ändå är jag den som har mått dåligt över att det ser ut som skit här.... (Skulle tro att det är ett kvinnligt drag). Men no more!)
 
Har även rensat bland bloggarna jag läser.
Ska bara läsa de som verkligen inspirerar mig och som jag gillar.
Resten har jag deletat!
Make it count liksom!
 
Så idag har varit en bra dag!
Today counts!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback