Träningspeppen!?

Efter en sommar, och vår för den delen, och vinter med för den delen, och fan i mig höst för den delen när jag tänker efter, där jag aldrig riktigt hittat formen, så känner jag att jag är i en riktigt dålig position för att komma igång med nån träning nu, på hösten. 
Jag har stundvis kommit i hyfsad form, men så har alltid nånting kommit i vägen, nån sjukdom/skukdomskänsla eller skada. Ända sen förra hösten, när jag funderar. Då hostade jag ju i flera månader, efter Portugal. 

Sen var det svårt att få till nåt i vintras, ingen riktig snö så man kunde åka skidor. Det var ju spinningen som var nåt. 

Och hela våren har jag känt mig hängig och förkylningssymptom som visade sig så fort jag började få till nåträningsrutiner. 

Och sen kom sommaren med en stukning och en otrolig hetta, vilken jag gärna använde som ursäkt för att inte träna. Och de pass jag fick till kändes otroligt tunga och nån kondition hittade jag aldrig igen.

Så här står jag nu, eller jag ligger faktiskt i soffan, med den största dipp sen jag började träna och har ingen aning hur jag ska lyckas hitta nån pepp, motivation och energi för att bryta detta och ta mig ur soffan!

Allt jag vill göra är att bädda ner mig i soffan under en filt och stanna där! 
Under hela den långa, murriga, kalla hösten! 
Fast egentligen är det ju inte det jag vill... 




Kommentarer
Postat av: Maria

Man skulle ha hittat sig nån sjuuukt rolig träningsform som man blir superpepp på!! Crossfit? Finns en provapå-kurs i stan.... Två ggr i veckan i om det var fyra veckor. Plus gratis prova på pass innan. Å inge dyrt var det heller.... Ons å sön tror jag det var... ???? :-) Å yogan längtar jag efter igen!

2014-09-23 @ 12:11:08
Postat av: Mor

Försök och komma ihåg allt slit du la ner för ett par år sen så det inte var förjäves och så du slipper gå igenom det en gång till! ♡

2014-09-23 @ 14:51:15
Postat av: Helena

Maria: crossfit låter ju typ som det jobbigaste man nånsin kan göra! Helt fel strategi för att få igång mig! Yoga låter bra, det kan vara grejen?!
Mor: tänker inte gå upp 25 kg, är inte orolig för det. Men motionen är bra på så många sätt, så jag vill inte förlora den.

2014-09-24 @ 08:33:34
URL: http://helelena.blogg.se
Postat av: Helena A

Jobbigt när man känner så! Har inga bra tips heller...försöker själv hitta lite pepp att komma i gång igen! Hoppas och håller tummarna för att du får en härlig träningshöst! Kram!

2014-09-24 @ 09:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback