Utmaning 11 - min bästa träningskompis

Om jag tänker under de år jag tränat så skulle jag säga Mig själv!
Mest har jag tränat själv och Jag är den som fått ut mig på skidorna, eller i löparskorna eller på cykeln, till Zumban eller upp på crosstrainern. 
Det var Jag som bestämde mig för att börja träna och det var Jag som sakta men säkert fick mig själv att älska träning och att röra på mig. 

Jag är den som förändrat mitt liv. 

Men lite tråkigt är det ju att säga mig själv. Så ska jag säga nån annan så är det denna person.
Han som jag tränat mest med och som alltid hänger på när jag föreslår nåt, eller som drar med mig. 
Vi är rätt jämna, men han är mer tävlingsmänniska än mig vilket gör att han oftast ligger före eller kommer fram först. (Tur att inte jag är nån tävlingsmänniska så det gör ingenting, även om det så klart är extra roligt när jag väl slår han!) 
Men beroende på dagsformen så är jag den som är piggast ibland också. Men den som är piggast för dagen peppar den andra. 
Och han har definitivt starkare ben än mig, vilket märks bl.a när vi tar oss uppför slalombacken... 

Vi kompletterar varandra på det sättet att jag drar med han ut (i ärlighetens namn så är han rätt off season när jag inte tränar T.ex när jag är sjuk eller gravid) och han får mig att pressa mig lite extra. Även om jag tränar bra själv oxå så lägger man i en extra växel när man har någon som ligger framför och drar.

Och det var vi som började med Måndagsklubben, även om många andra är med och kör nuförtiden, och ibland är ingen av oss med eller initiativtagare, men det var vi som började ta oss upp för slalombacken på måndagar och sen blev vi fler och fler och det ger mig en bra känsla i magen när jag tänker på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback