Utmaning 16 - drömträning

För mig handlar det inte om nån särskild träningsform utan mer om en helhetsupplevelse, och i Portugal så upplevde jag nog det närmaste drömträning jag kan komma!

Provade på massa olika träningsformer i sol och med människor som var lika motiverade och var där för samma anledning som en annan!
Att jogga på stranden i soluppgången VAR helt magiskt. Sån vacker morgonjogg får jag nog inte uppleva igen. Och att köra yoga och Soma på samma strand i gassande sol med fantastiska Cecilia Gustafsson var oxå magiskt. 
För att inte tala om hennes Afropowerdance som vi körde i ett överfullt, väldigt varmt rum, kanske 50-70 pers som dansar och rör sig tillsammans till hög Trummusik och alla helt inne i rörelserna och musiken, långt ifrån prestation och att röra sig "rätt", utan mera gå på känsla. 
Att boxas på stranden under Blossoms ledning och köra parträning med främlingar och sen avsluta med att springa rakt ut i havet var inte heller alldeles fel.
Här hemma slår kvällarna med måndagsklubben högt. I alla fall de som avslutas med att jogga rakt ner i älven eller ett dopp i Halån. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback