Mirakel

Det är helt otroligt vad en liten, liten varelse kan skapa stora, stora, varma, sköna, helt underbara känslor...
Man kan inte slita blicken... Man kan inte sluta pussa.. Man kan inte sluta snusa.. Man vill inte ens gå och kissa för då missar man tid med denna lilla underbara varelse.... Denna perfekta lilla varelse... Med stora, blåa ögon... En perfekt liten rund "momma"näsa... Små, söta läppar... Ben som sprattlar som värsta grodbena... Och ett leende som skulle få vilket isberg som helst att smälta... Vilken effekt detta leende har på en... När man kommer, säger hej och kanske lite dobibobidido... Och så fyrar hon av det.. Man känner sig som om man vunnit högsta vinsten.. Denna lilla varelse, blir glad, av mig!!! Det är en helt otrolig känsla...
Självklart pratar jag om Selina, min lilla älskade systerdotter..
image9
Och då är det inte ens mitt barn.. Hur ska det kännas den dag man får ett eget barn?? Som är mitt, bara mitt och helt och hållet mitt?? Obegränsat... Det är otroligt hur Nån skapade världen och människorna... Och alla dessa känslor... Otroligt underbart...

Ja, som ni säkert förstår så har jag precis träffat detta lilla mirakel... Fick många såna där leenden... Låg i sängen och myste... Tänk att ligga ca 15cm ifrån dessa (se bilden ovan) blå ögon som förundrat tittar på en, och studerar en in i minsta detalj... Nyper tag i kinden... Smeker den lite lätt... och bara är.... så himla underbar... (sen att hon gnällde lite emellanåt får man ju helt enkelt bortse ifrån... hon hade ju inte tid att sova!!)

Ja, det var bara det jag kände att jag ville dela med världen just för tillfället...
Mosters lilla ängel..
image10Öde...

Här har det varit väldigt öde på sistone.. Har inte haft så mycket tid över till nå data, sen har jag skaffat facebook, så det ahr liksom varit lite nyehtensbehag och ägnat mig åt det, fast jag typ inte fattar nåt...

Men allt är bara bra i alla fall..

Håller på att ladda upp inför julen, har letat fram alla julsaker och gardiner och så, och igår hade vi myskväll med kusin A och hans nyblivna fästmö P. Vi drack glögg, åt pepparkakor och titta på Ensam hemma filmerna!! Så nu börjar det känns att julen närmar sig. Julklapparna är nästan klara. Bara mor och E kvar att shoppa till. Känns himla skönt!! Kommer inte bli nå stress å jäkt och tom plånbok!! Eller jo, har ju aldrig haft problem att tömma plånboken tiigare så det lär väl inte vara nå problem...

Ny bil har jag köpt oxå, eller ja ny och ny, en BMW 525i -89, av ovanstående kusin.
Trivs jättebra med den, har ju velat ha en BMW länge, och nu har jag det!!!

Annars håller jag på att försöka inhandla en dator så att det inte behöver bli så här mycket tomma dagar på bloggen. Skäms ju nästan för att säga att vi inte har en dator, men det är på G nu i alla fall...

Ja, det blev en kort uppdatering, nu blir det facebook istället..

hare bra!!

Utmaning

Kickan utmanar mig i att berätta en massa sanningar om mig.

Reglerna
Länka till den som utmanat dig. Skriv 7 sanningar om dig själv. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg. Lämna ett meddelande till dem du har utmanat.

Detta är så jävla svårt...
Första sanningen om mig: Hade min första (eventuella) migrän för några veckor sedan. Om det nu var migrän, jag hade huvudvärk hela dagen, och tillslut visste jag inte om jag skulle kräkas eller ramla ihop, om jag ens skulle klara av att köra bilen hem.. Tror det var det närmaste migrän jag kommit, känner mig lyckligt lottad över det, för jag har hört skräckhistorier om hur det kan vara... (För den delen har jag huvudvärk nu oxå, riktig dunkande och har haft hela dagen...)
Andra : Jag brukar ligga på köksgolvet väldigt ofta, raklång, knäpptyst och filosofera. Det är väldigt skönt för ryggen och avslappnande på nåt sätt att bara ligga och låta tankarna vandra.
Tredje : Jag är mörkrädd!! Eller.. Jo... Trodde inte att jag var det, trodde jag växt ifrån det,men om det är mörkt och jag är hemma själv, så kommer jag på mig själv att vara på helspänn.. Häromkvällen gick säkringen så det blev alldeles kolsvart, och när E gick ut för att byta säkringen blev jag jättenervös!! Fast E var hemma!! Och dessutom brukar jag försöka att inte tänka på alla läskiga filmer jag sett genom åren om jag råkar bli ensam hemma när det är mörkt, för det brukar bli läskigare då, och vad gör man när man inte ska tänka på nåt?? Jo, man tänker på precis det!! Läskigt... Och ändå fortsätter jag att titta på skräckfilmer...
Fjärde: Efter allt snickrande har jag upptäckt att jag faktiskt lärt mig saker under tiden!! Häromdagen skulle jag åka och köpa plank, 2"6 eller ja, nu mäts de ju i cm och heter 45/145. Och när jag kom till sågen och skulle fråga efter de såg jag de i en hylla, innan jag hade fågat efter de. Jag kände igen de utan att behöva mäta de!! Jag som imponerats av E tidigare som vet hur stora bräder är utan att mäta, och nu kan jag det själv!! Är faktiskt lite impad över mig själv...
Femte: Just nu sitter jag och fördriver tiden på jobbet i hopp om att E ska ha lagat mat tills jag kommer hem!! (Vilket han faktiskt brukar göra nuförtiden)
Sjätte: Jag fullkomligt älskar julen!! Eller det är nästan mer det runt omkring, innan liksom. Inte just själv julafton, utan allt pyntande och mysande med ljus och glögg, umgås med nära och kära, titta på "Ensam hemma"-filmerna, vilka är ultimata för att få fram en äkta julkänsla.
Sjunde: Hmm, vad detta var svårt då... Hade det varit åtta hade jag säkert kommit på sju... Hmm, få se nu då...
26:e januari ska jag på Evergrey i Östersund med käre kusin A!! Ska bli skitskoj!! (Har inga biljetter än, men vi ska dit i alla fall, annars finns risk att A typ halshugger mig eller nåt lät det som...)


Ja, bättre än såhär blev det inte...

Jag utmanar: Animi, Pauline, Kusinvitamin, Carro
Sen tror jag att alla andra som jag vet läser denna blogg blev utmanade av lillasyster...

Piggelin!!

Jaha, då har man gjort det igen, två dagar i rad!!
Gått till jobbet alltså... Och i morse stod väckarn på 04.30, eftersom min arbetsdag startar kl. 6.00...
Sen att jag varit så nervös för att försova mig, så jag vaknat ca 75 gånger, det kommer ju inte att göra mig piggare under dagen... Vid halv två klev jag upp, för då trodde jag att jag råkat stängt av alarmet och försovit mig... Gissa hur lycklig jag var att jag fick krypa ner i sängen igen??

Jaha, så idag töms byn.. Folk går man ur huse för att dra till storstaden och heja på våra hjältar!! Idag är dagen för premiären för Allt för byn!! Hoppas att det går riktigt bra nu då!! Och att de får lysande recensioner!!

More adds till önskelistan oxå...
-En svart mascara som trollar ögonfransarna extra långa och fylliga!!
-En riktig stekpanna!! Ingen sån där "två för 169:-" på IKEA, har flera såna och INGEN av de är platt i botten!!

Jaha, så var det allt för denna gång...

Nu blir det jobb!!

God morgon på er!!

Och Lycka till, till er!!
Deltagarna

Mums!!

img 1377
Lite ögongodis åt folket!!

Me like.


Vincent Pontare.

Vilka ögon!!

Efter att ha sett Fråga Olle igår så har jag upptäckt en ny, mycket söt och tillsynes oerhört snäll och empatisk man med god musiksmak, gillar både honom och låten skarpt!!

Pojken till far sin.

(Ja, jag vet att han har funnits ett tag, men JAG har inte upptäckt honom tidigare... Jag har hört låten och så, men inge mer...)
Här kan ni få lyssna på låten, om ni inte vet... Don´t hate on me
Man känner ju igen den mest från en viss reklam mellan 2 och 4...

Hej igen då...

Men titta bara...

Halloweenparty!!

Jaha, så har vi haft Halloweenfest på jobbet!!
Så här såg jag ut!!

(Klicka på bilderna för att se dem större)
Barnen var faktiskt inte helt övertygade om att det INTE var mina riktiga fötter...
De visste att det var jag, men var halvskraja så fort mina fötter kom i närheten...

Kul kul!!

I vanliga fall ser jag ut ungefär såhär... För er som inte vet...


Hej hopp!!

RSS 2.0