Hej å hå...

Ojojoj, vad konstigt det känns att jag sitter här nu... Med tanke på att jag kom hem från "tjejfesten", eller Lilla julafton tror jag den rätta benämningen är, för 4,5 timme sen... Känns som om jag hamnat i nåt konstigt stadie mittemellan full och bakis... Anledningen är i alla fall att vi ska glida iväg till Sundsvall för lite, lite mera julshopping. E hade nån julklapp kvar och så tänkte vi handla julmat, och så brukar vi gå på självplocket, inte för att jag känner mig så sugen på att köpa alkohol just n.... Men det kanske är så man ska göra, handla sprit när man är bakis, precis som man ska handla mat när man är mätt, så det inte blir så mycket....

Så vad har helgen bjudit på då?
Jo, precis som jag berättat tidigare, så var ju Selina här hela lördagen. VI åkte skoter, busa i snön, bada och myste!!

Sen så lev det baka av. Jag började medans hon sov, och sen så hjälptes vi åt.. Eller ja... Ni kan säkert tänka er...
Fem sorters kakor blev det i alla fall, mer eller mindre lyckade...

Hallongrottorna blev....som de blev.... Men smaken är det inge fel på. Och makalösan blev typ dubbelt så stora som tanken var, men det är väl ingen som gråter för det??

Och igår var det lite julgodis som skulle bakas.
  



Åsså gjorde nåt som skulle bli mintkyssar, men som blev nåt som mer liknar kristyr...
Vet ej var det gick fel...

Å sen blev det ju Lilla Julafton med massa tjejer som baka, åt, pyssla, sjöng, sjöng, sjöng och hade det enormt trevligt tillsammans!!

Näe, nu ska jag få i mig lite frukost så vi kan braka iväg till Sundsvallet sen.

Hare bra!!

Hej hej!

Ursäkta att det varit lite tomt här... Har lite inspiration..

I helgen händer det mycket i alla fall...
Det börjar redan om 20 min. DÅ blir det middag hemma hos svärföräldrarna, sen kl.19.00 ska vi på centrum och se några riktigt duktiga musiker som brukar ordna gåshud, rysningar  och tårfyllda ögon.
Klicka f�r att st�nga bilden
Sen blir det eventuellt filmtittning med Kusin och Rauline, Ensam hemma-filmerna. Detta har blivit våran årlig jultradition. För att komma i rätt stämning inför julen. Åsså blir det glögg och pepparkakor oxå såklart!!

 
Ska ju titta på Love actually oxå, men tror inte det hinns ikväll, vi lär nog somna i soffan allihopa ändå.

Imorgon ska jag vara med Selina hela dagen!!
Har planerat att baka lite kakor och julgodis. Ändramed Selina, eller när hon sover. Känns som om det lutar åt, när hon sover. Åsså ska hon få prova på skoteråkning tänkte jag, tror det kommer att gillas. Bara ett problem, att min skoter tydligen körde fast igår när jag var på jobbet. Mycket märkligt, hur kan sånt hända??

På söndag blir det slappning, och eventuellt bakning om jag inte hinner med allt imorgon. Och på kvällen blir det tjejkväll med julklappsutdelning hos systeryster!! Det är en tradition jag tidigare inte varit med på, men enligt ryktena brukar det gå vilt till... Ska bli superskoj!!  Och ja, det var väl allt.

Och just det, NU HAR JAG JULLOV!!!!!

Jippi, ska inte jobba en timme förräns den femte januari!!! Känns grymt bra!!

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag!!

Puss på er!!

God morgon världen!!

Nu åker jag på jobbet...

Arghh!!

Jag brukar alltid gnälla på E när han blir förbannad på saker och svär långa ramsor. Jag tycker inte att han behöver bli så arg på saker och ting, när det är han som är orsaken. Och just, att han behöver ju inte bli så HIMLA arg, låter ju inte så trevligt i V´s öron heller när svordomarna flyger. Och detta händer relativt ofta. Och jag brukar verkligen tänka efter när jag blir arg "Blir jag lika arg? Låter jag likadant?" Svaret är: Näe, det gör jag inte. Möjligtvis kan det komma några svordomar i min tankar, men det ända som hörs är "MEN!!!" eller "GUUUD!!" Typ... Inte för att låta som Moder Theresa, men det är så.
Utom i ett sammanhang. Det finns ett tillfälle när svordomarna flyger, och jag nästan kokar. Och det är när jag sitter bakom symaskinen. VI KOMMER INTE ÖVERENS!! Det är bara så. Spelar ingen roll vilken heller, det är alla!!! Symaskinerna för ett krig med mig, och jag krigar tillbaka!! Ikväll kom jag på att jag skulle ta itu med den där lilla högen med kläder som behöver lagas. Jag fick ju en symaskin när jag fyllde år, så nu kan jag ju göra det.
Och det har jag gjort nu ikväll. Och ramsorna med svordomar var bra mycket längre än de E ger ifrån sig. Och de var inte långt ifrån att symaskinen flugit ut genom det sproilans nya köksfönstret.
Kan nån berätta för mig vad det beror på, att undertråden helt plötsligt får för sig att bilda ett skatbo?!?! Va?!?! Jag sitter och sicksackar en enkel söm, rakt fram, åsså trasslar undertråden ihop sig och det kör tvärstopp! Får knappt lös tyget utan att klippa sönder det! Eller varför övertråden helt plötsligt inte befinner sig i nålen och gör en söm, utan hänger fritt i luften och gör ingen nytta alls?!?! Va?!?! Eller varför man bygger symaskinen så trådrullen ramlar av trådhållaren?!?!Arghhh!!!! JAG BLIR SÅ HIMLA ARG!! Och den här symaskinen skulle vara enkel, med lite inställningar, så att även jag skulle kunna hantera den, vill jag minnas att min kära mor sa när jag fick den. Ja, enkel, men kanske FÖR enkel, för jag fattar ju knappt hur nåt funkar, för inget är som jag är van från andra symaskiner.
 
Men nu har jag i allafall lyckats laga tre par byxor och handsytt två hål i ett par strumpbyxor. Har bara ett par leggings kvar, men har inte hittat tyget jag skulle använda för att laga de med, så det får blir en annan gång. 

Nu har jag i alla fall satt mig i soffan och kopplat av med Äntligen hemma :Jul, glögg och en tjuvstartskartong med Aladdin... Så nu känns det lite bättre...



Näe, nu är det färdiggnällt, ska vara lite social med E och kusin D som kom och hälsa på!!

God kväll!!

Bjuder även på bilder på mina fina hyacinter som slagit ut i full blom!!
Nån som ha nå tips hur jag får de att blomma en vecka till?? Eller tror ni de klarar sig??
 

Done

and done!! Nu är huset glänsande!! Nåja, inte riktigt, men nu är alla rum städade, och nedervåningen är golvtorkad.. Eller ja, jag har torkat golvet alltså...Övervåningen blir ju inte lika skitig på det viset, så det golvet får vänta tills nästa vecka...

Skönt!! Nu gäller det bara att försöka hålla efter till nästa vecka så man slipper nån mer storstädning!!! Brukar vara lättare sagt än gjort, och särskilt när man inte är ensam i hushållet...

Så nu skulle man bara ha slängt sig i duschen så kan man slappa sen i soffan, med supergott samvete.

I söndags byggde vi ju pepparkakshus, så jag tänkte ni skulle få se den vackra skapelsen!!
    

    



Detta är mitt favvogodis just nu!! Eller hela vintrarna egentligen..

Och som ni ser, är det dessa herrar som får äran att bo i vårat pepparkakshus!!

God afton på er!!

Så har man städat...

Övervåningen klar!!
Lite småplock i köket och vardagsrummet, dammsuga hallen, torka golven överallt och städa badrummet kvar då!! Men det börjar närma sig!!! Så blir det bara lite dammsugning och sånt innan julafton. (Är mina förhoppningar i alla fall!!)

Idag har jag varit med om nåt ovanligt.
Jag har stått och diskuterat gardiner med en kille. "De hängde inte bra.", "De skulle vara mer raka.",  Och så gillade han inte "pressvecket" som blev när jag strök gardinen dubbel... Va??
Helt vanliga, raka röda gardiner. Sen när kommer killar med åsikter om gardiner??
"När du köper dina egna gardiner kan du få bestämma hur de ska se ut!!" Vi blev nästan ovänner.
Sen ser jag honom ändra gardinerna när jag gått till ett annat rum....

Detta var alltså hemma, inte på jobbet.


Nämnde jag att killen dessutom är fem år??

                     
V´s rum                                        Mitt och E´s rum

Man ska då vara med om det mesta...
Tidigare har jag alltid uppskattat att han gillar julen lika mycket som jag och uppmuntrat honom, men nu vete gudarna, om han ska börja lägga sig i gardinerna till och med, redan vid fem års ålder, vart kommer då detta att sluta??

Ojojoj, tur att far hans håller sig undan...

Nu blir det middag!!

Hmm...

Jag undrar om vi har nån i hushållet som är liiiite för liten....


Haha...

Snö

Ja, det ÄR helt otroligt mycket snö. Det kan inte sägas tillräckligt många gånger, så mycket snö är det. Och ALLA säger det. Det är det allmänna samtalsämnet i hammarstrand för tillfället...

Jaha, då var snöslungan körd och skotern framskottad. U är grattad, hallen håller på att bli städad, har gjort om lite där i alla fall för mer förvaring, och bestämt att vi ska bygga en hallmöbel för maximalt utnyttjande av utrymmet, intagit middag i form av tacos och tittat på Julkalendern Skägget i brevlådan. Nu är det bara lite mer städning ochpepparkakshusbyggande kvar på listan. Och så kanske lite skönt slappande i soffan.

Skulle ju fota idag, och det har jag gjort.. Självklart är det ju inte alls samma fina väder idag som det var igår, men snön ligger ju fortfarande kvar...

Måste bara berätta en sak innan, en systemkamera kommer att hamna i min ägo inom en inte alltför avlägsen framtid!!!!!
Och näe, då har jag inte snokat i nå julklappar...

Vart tog våran adventsgran vägen??


Salt, hur hamna de på våra vägar?? Det passar sig inte riktigt här i norr där snömängderna är betydligt större än i Södra Sverige


Blev inte så mycket fina bilder, utan mest bilder för att visa hur mycket SNÖ vi har här.
För er som inte är lika lyckligt lottade!!

               

   

Sparktur!!
   

                                       

                          

Nähä, städa och pepparkakshus var det...

God kväll!!

Tredje advent


och det tredje ljuset är tänt.

Idag blir det nog lite snöslungekörning. E har fått till driften så man kan köra igen. Tydligen nåt som brukar kärva.
Sen har vi vänner som ska firas oxå, sen så booorde jag ju fortfarande städa lite här hemma, men lusten vill som inte riktigt infinna sig... Hmm, märkligt...

Igår hade vi jättetrevligt i alla fall. Tillslut bestämdes det att vi skulle vara hos Syster, och ha knytkalas. Blev älgstek, klyftpotatis med rostade morötter, ädelossås, pepparsås och sallad. Kanon gott!!! Sen blev det supersmarriga lussebullar med marsipan och grejer i och pepparkakor med lakrits och citron, mycket mumsigt!
Åsså lite spel förstås... Landade hemma vid två snåret igen, och är nyss uppstigen. Ska ta och käka lite frukost och sen gå ut...

Hej!

Saknad

69-åringen hittad drunknad
SOLLEFTEÅ
Den 69-årige man som försvann vid Västra Spannsjön under fredagen har nu hittats drunknad av kustbevakningens dykare.

- Strax före klockan tolv så hittade vi honom, han låg i vaken på elva meters djup där han hade gått igenom med skotern, säger dykledare Mikael Furberg.

Mannen anmäldes försvunnen vi niotiden på fredagsmorgonen. Han hade åkt ut för att dra  ett skidspår över Spannsjön och inte kommit tillbaka.

Strax efter klockan 17 på fredagseftermiddagen hittades spår till en vak och man befarade att mannen gått genom isen och drunknat.

Klockan 10 på lördagsmorgonen satte dykare igång förberedelserna för att leta efter mannen. Isen är extremt tunn på sjön och omständigheterna var besvärliga. Men strax före klockan 12, fann dykarna den 69-årige mannen i en vak, cirka 200 meter från land.

(Taget från tidningen Ångermanlands hemsida)

Detta var E´s mosters man. Så sorgligt. Så onödigt.

Vila i frid


Lucia

Så har vi lussat hos både Momma å Gammelmomma.


 -Men knäpp då, så jag slipper sitta stilla nå mer!!

Två generationer ifrån varandra, men ack så lika...

Momma var i bakartagen.. (Alltså min Momma, Selinas Gammelmomma)

Och apropå vykort... (Blev ingen riktig fotografering, bara några snabba efter vägen...)


  
Ja, jag tycker verkligen synd om er stackare som inte får uppleva detta...
Om det nu är nån utsocknes som läser min  blogg vill säga...
Är ju lite svårt att veta eftersom det lämnas så få kommentarer... Idag har det till exempel varit in 25st, och inte ett enda ord har de lämnat...  Man kanske får börja lämna såna där frågor som ni kan svåra på, om ni inte har nåt annat att säga då. Hur har ni firat eran Lucia??

Nu ska jag se om det lilla trollet är tänkt att sova. Hon somna i bilen så lägligt tidigare i ca fem minuter, vilket räckte för att hon fortfarande inte har somnat om i sängen som jag bar in henne till... Men nu börjar det bli tyst i alla fall... Hoppas hoppas hoppas, vore ju himla bra om hon sov innan man ska lämna igen henne...

God afton på er!

Mysigt...

Det är det när man äter frukost, världen är fullständigt vit utanför, och så passerar det fyra rådjur utanför köksfönstret..
Som det gjorde idag...
   
Men nu väntar jag på Selina!!
Såhär såg hon ut för ungefär ett år sedan...
 
Lite mosig... =)


GRATTIS KEVIN!!


Sååååå himla rätt!!!
Kevin gjäldjeskuttar! Foto: TV4
Man kan inte bli annat än lycklig när man ser honom skutta runt på scenen!!


God natt!!


Lucia!!

Och vi är ännu ett steg närmare jul!!
Och snön bara kommer och kommer, vet inte hur mycket som kommit, men det är mycket mycket mer än vad vi haft på väldigt många år!!
Får väl gå ut imorgon och knäppa lite egna kort.. Igen...

Själv har man gått och blivit förkyld igen. Eller det  är väl inte så farligt, men igårkväll hade jag nog allt lite feber, gick och la mig vid halv tio och somna som en stock. Har varit seg idag, men känner mig hyfsad nu.

Vi har varit i kyrkan och tittat på niornas luciatåg ikväll. Inte för att vi känner nån, utan mest för stämningens skull. Även lågstadiet var där och sjöng, och de är så duktiga som kan lära sig så många låtar. Sen for vi hem och skotta undan den sista snön som kom inatt, drygt en decimeter, och tände ljuslyktorna som jag och V tillverka för nå veckor sen, och så tog vi plats i soffan för IDOL-finalen!!
Alice och Kevin Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Det känns lite kluvet nu, eller jag hejar på Kevin till 110%, jag gillar verkligen honom, men vinnarlåten kändes passa bättre till Alice. Så jag vill att Alice ska ha låten, men att Kevin ska vinna. Hmm, det blir ju lite klurigt. I vilket fall kommer jag verkligen att sakna Kevin på fredagskvällarna. Hur ska man nu hålla humöret uppe när inte Kevin är där en gång i veckan och muntrar upp en?? Jaja, lycka till Kevin!!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt det lilla trollet!! SYsteryster håller på å renoverar det sista, och de käm par för att bli klara innan jul, så då får man ju ställa upp som abrnvakt då. Ska ta med henne på en liten skotersväng tror jag, å med tanke på hur mycket hon tycker om att åka fyrhjuling så lär det nog uppskattas!! Och imorgon kväll ska vi käka middag och umgås med kusin och syster med respektive och ha lite tidig julvaka tror jag.

Men nu, ska jag socialisera med E och invänta det spännande resultatet på finalen!! Håller alla tummarna för Kevin!

Trevlig helg på er!!

Jajemän...

Barnets position sträckte skönt i ryggslutet...

Och denna sträckte resten av ryggen, vet inte riktigt vad den heter, men lång blir man!! =)

Nu blir det pannkisar!!
(ja, dagisspråk, men jag jobbar faktiskt på dagis!!)

(Har lite dåligt samvete eftersom det blev E som fixa middagen fast jag sluta 2 och han 4, men jag gillar som sagt verkligen inte att laga vardagsmat!!)

Hej!

Livet i ett vykort!

Ja, nu sitter jag här igen och bara njuter av vintern!! Jag som ett tag trodde att jag gillade både sommaren och vintern lika mycket, som det verkar nu så är jag en riktig vintermänniska. Inte för att det är nåt fel på sommaren heller, men nja, vintern är nog bäst. Har precis varit ute och skottat. Skulle köra snöslungan, men den ville inte gå. Eller ja, den startade ju, men den ville inte köra framåt, och gå och handdra en snöslunga, det tänkte jag inte göra. Så vad gör an då??
Jo, man handskottar...
 
Som tur är var det bara gångarna på gården som behövde skottas och inte hela gårdsplanen, men ändå... Och som tur är 2, så är det ju bara pudersnö, så den var ju inte så tung, men ändå!! Blir inte brydd om jag har ryggskott imorgon. Får prova att ta till nå yogatricks och stretcha ut den ordentligt!!

Var ju tvungen att knäppa lite mer kort oxå, eftersom att det, precis som rubriken antyder, verkligen ser ut som ett vykort här nu med all snö, och alla minusgrader. Har legat på runt -15grader ute idag oxå!! Är inte så lätt att knäppa kort i mörkret och få nåt bra motiv, så det blev inte bättre än såhär.
  
Här kommer några riktigt usla kort. De känns som hämtade ur en skräckfilm, och det sjuka var, att precis när jag knäppte dessa var det nån hund i byn som ylade som en varg. Lite spooky, för det är inte ofta de brukar göra det...
 
Och detta är våran fina adventsgran, som faktiskt växer på våran gård, och börjar bli riktigt stooor!!
Bredvid komposten, den är ju vacker!!

Nähä, om man skulle ta och fixa lite krubb tills karln i huset kommer hem...
Verkligen hatar hatar hatar att fixa vardagsmiddag!!

Adjöken!

Så var det 2:a advent....


...och det andra ljuset är tänt.
Ja, detta började jag skriva i söndags, men blev avbryten, och hann inte bli klar... Men jag fortsätter väl där jag slutade...

Och åhh, vilken härlig dag det varit!! Börja först lite slött, kände samma som förut, jag vill göra massa, men det blir bara ingenting... Men tillslut lyckades vi få på oss nå kläder och bege oss ut, och ooohh, vad underbart det var.

Vi var på sparkfärd med svärföräldrarnas hund, de har varit borta i helgen så vi har varit hundvakt.
  
Så vackert så man bara...ja......myser.....mår bra.....njuter....

Sen blev det skoterhämtning!!! Så nu är den till förfogande 24-7!!

Och vi hann med ännu mera denna dag!!
Först blev det pepparkaksbak med V och min kära vän L och hennes lilla E!!
Var väl mest jag och L som baka, var nog bara vi som tyckte det avr roligt! Men så har vi ju jobbat som dagisfröknar bägge två oxå, och då är man såhär, eller ja, jag jobbar ju fortfarande....
Sen åt vi en härlig plankstek som E tillagade till middag, trodde nästan allvarligt att jag skulle spricka efteråt. Sen kom I och C så kolla vi på Mamma Mia. Bra och härligfilm, kanske inte den bästa jag sett, men som alla andra säger: en "må bra"-film. Och det var väl ungefär allt vi hann med.

Nu ska jag ta och hoppa i nå andra kläder och åka på sista yogan för i år. Men som tur är så blir det mer yoga efter nyår!!

Hare bra!!
Hej!

Det är kallt idag oxå, -17!! Brrr....

Fönster!!

Åh, så var det helg igen...
Har så mycket att göra, men jag är bara trött och omotiverad.... Vill göra så himla mycket, jag älskar ju julen och städning och sånt brukar inte vara nå problem, men nu vill jag helst bara ligga i soffan/sängen och dega/läsa/sova/slöa..
Är inte alls nå roligt. Skulle även hur gärna som helst ta fram skotern och glida fram på snön, men inte ens det känns jag orka... Och som ni kanske märkt har även bloggandet blivit lidande... Vill skriva så mycket, men så blir det inget.. Men nu ska ni få lite bilder på fönsterbytet i alla fall, lite före och efter bilder.

Vardagsrummet före:
  
Vardagsrum efter:
    
Kök före:
Oj, hade inga förebilder mer än denna utifrån

Kök efter:
  
Sovrum före:                                        Sovrum efter:
         
Persiennen var trasig, så det var verkligen såhär det såg ut. Det gick inte att dra upp den.

Hallen före:                                  Hallen efter:
              

Balkongdörr före:                    Balkongdörr efter:
                  
Lägg märke till den fina ritningar V har gjort pådörren med en spritpenna..
Badrumsfönster före:           
  Lägg märke till den omålade smygen, fönsterramen, och den saknade listbiten ovanför fönstret.

Badrumsfönster efter:
     
Ja, jag blev väldigt nöjd med badrumsfönstret om nån undrar.. Tyckte plastfilmen blev såååå himla fin!!
Den köpte vi på Bauhaus till ett överkomligt pris.

Här kommer helhetssyn av huset (Om man bortser från att vi inte bytt panelen än och att den gamla panelen gör att de nya fönstren inte riktigt kommer till sin rätt än utvändigt...)
  

Ja, men det var väl det då... Nu ska jag försöka lyfta på rumpan och få nåt gjort...
Slänga in i en tvättmaskin och rensa lite skit i hallen tror jag.... Kanske stryka nå gardiner till övervåningen oxå...
Eller bara ligga i soffan och spela Chuzzle på http://www.king.com/ och lyssna på Curly Sue med Takida.

Förresten, guuuuuuuuuuud vad rätt att Kevin står i IDOLfinalen nästa vecka!! Han måste bara vinna, det finns bara det!!
Sen Robin vs Alice, nja, hade hellre sett Anna eller Loulou kanske, tycker nog inte nån av Robin eller Alice borde stått där.. Men Kevin är med i alla fall och det är huvudsaken. Varenda fredagkväll blir jag lika kär, och vill bara åka till Malta och hitta mig en egen maltese... (Ja, om det är OK för E alltså.. =) )

Har ni nån energi till övers, så sänd gärna lite till Plassen i Pålgård!!

Hej på er!!

Snö snö och snö!!

Åh, det är så himla härligt ute. Igår kom kom jag på mig själv bara stå. Rakt upp och ner, stod jag ute i snön och njöt!!
Senare på kvällen avr jag itne fullt lika imponerad, ska berätta varför.

SKulle ju som vanligt på onsdagar till min kära vän I och kolla på Grey´s. Hon upplyste mig om att det var itne plogat till hennes parkering, men jag tänkte, det går väl att ställa sig nån annanstans. Men innan jag for funderade jag bnåde en och två och tre gånger om jag itne skulle ta sparken ändå, är ju bara nerför dit. Men eftersom jag var nyduschad och eftersom att jag brukar vara så himla trött när jag ska hem så var det tillslut bilen som vann. När jag kommer dit, inser jag att det är väldigt mycket snö, och vägen blir så smal, så det går bara inte att stå efter vägen, och på den oplogade vägen mätte det säkert 20-30 cm nysnö. For ett varv extra och fundera lite. Då ser jag att I´s granne kom hem, de bor innanför henne, så jag tänkte, men om jag åker NER (uppmärksamma ner, för det blir en bra uppförsbacke därifrån sen) och vänder på deras gård, och hör om de inte ska ut nå mer med bilen sen, så kan jag ju stå mitt i vägen, i de redan uppkörda hjulspåren, så ska det ju gå bra sen.
Mmm, tänkt och gjort, for ner på gården, och näe, de skulle inte ut nå mer så det var bara att blockera deras väg ut. Bara det, att jag tog mig inte av deras gård. Nähä, hade kört lite för långt fram, så framdäcket satt en bit ner i dike. Vad göra? Jo, som tur var, hade V precis åkt till farmor, så E var hemma utan V och traktorn var ju varm, eftersom E plogat hela gården hemma. Så då fick han så lov att komma ner och skotta och dra lös mig. Grannarna blev överlyckliga att få vägen skottad, tror E fick åka fyra gånger fram och tillbaka innan all snö var borta. Tillslut då så kunde jag åka upp till I, vid det här laget var klockan nio, men då, då funkar inte hennes femma.... Förmodligen för mycket snö på parabolen!! Argh!! Första gången jag missa Grey´s, på grund av snön!!! Så då pulsa jag tillbaks till grannarna, för de skulle bjuda E på kaffe. Då har de kört fast med sin bil, som de flyttade så jag skulle kunna vända på deras gård. Så då får E dra lös de oxå!! Och så skotta de av snöskoveln oxå...  Allt detta jobb och slit för de, bara för att jag inte tog sparken. Fast summa sumarum så var de väldigt tacksamma, eftersom de fick vägen skottad!!

Så igår var det snön som satte käppar i hjulet för mig hela kvällen.
Fast jag tycker fortfarande om snön ändå, har skaffat mig ett nytt ordpråk!!
"Snön är härlig, så länge vägen är skottad"...

Nu ska jag hem å äta middag!!

Hej!!


RSS 2.0