Hej hej!

Ursäkta att det varit lite tomt här... Har lite inspiration..

I helgen händer det mycket i alla fall...
Det börjar redan om 20 min. DÅ blir det middag hemma hos svärföräldrarna, sen kl.19.00 ska vi på centrum och se några riktigt duktiga musiker som brukar ordna gåshud, rysningar  och tårfyllda ögon.
Klicka f�r att st�nga bilden
Sen blir det eventuellt filmtittning med Kusin och Rauline, Ensam hemma-filmerna. Detta har blivit våran årlig jultradition. För att komma i rätt stämning inför julen. Åsså blir det glögg och pepparkakor oxå såklart!!

 
Ska ju titta på Love actually oxå, men tror inte det hinns ikväll, vi lär nog somna i soffan allihopa ändå.

Imorgon ska jag vara med Selina hela dagen!!
Har planerat att baka lite kakor och julgodis. Ändramed Selina, eller när hon sover. Känns som om det lutar åt, när hon sover. Åsså ska hon få prova på skoteråkning tänkte jag, tror det kommer att gillas. Bara ett problem, att min skoter tydligen körde fast igår när jag var på jobbet. Mycket märkligt, hur kan sånt hända??

På söndag blir det slappning, och eventuellt bakning om jag inte hinner med allt imorgon. Och på kvällen blir det tjejkväll med julklappsutdelning hos systeryster!! Det är en tradition jag tidigare inte varit med på, men enligt ryktena brukar det gå vilt till... Ska bli superskoj!!  Och ja, det var väl allt.

Och just det, NU HAR JAG JULLOV!!!!!

Jippi, ska inte jobba en timme förräns den femte januari!!! Känns grymt bra!!

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag!!

Puss på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback