Visst är det roligt med nytt!!

Men jag tror nog att det är snäppet roligare att komma i de gamla kläderna som man lagt undan!!
Har idag fyndat (efter att äntligen tagit tag i Klädhögen from Hell och dessutom hunnit rotat bland de gamla undanlagda kläderna) 3 par byxor, som sitter betydligt bättre nu, än sist jag använde dem!!!
.
Byxa 1: Baggy jeans från H&M. Dock rätt utslitna och förtjänar egentligen att gå i pension då de är lagade åtskilliga gånger!! Men det är ett bevis på att jag verkligen gillar dessa, och nu kommer de få hänga med ett tag till, tills de är förstora förhoppningsvis!! =) Dessa har jag tänkt leta rätt på ett tag, men aldrig kommit till skott, förräns idag.
Byxa 2: Ett par gamla stretchjeans från Ellos som jag egentligen köpte bara för att ha nåt på mig, men som med slit så småningom blivit ett par favoriter, och som blev en glad överraskning då jag nästan glömt bort de!
Byxa 3: Ännu ett par baggy byxor från H&M. Dessa hade jag heelt glömt bort, så det är ju nästan som nya!! Inte så slitna heller, så dessa får verkligen hänga med framöver!! Enda kruxet är att jag skulle nästan kunna säga att de är för stora! Väldigt baggy!! De är lite svårt att se hur de ser ut bilderna, men men..
Ja, hur kul var inte det här då??
Jag gillar verkligen att vara "en vanlig"!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback