Vikt!

-0,6 denna vecka.
Oh, är en 0,1kg ifrån en magisk gräns, en gräns som verkar svårnådd, lyckades inte nå den innan jag blev gravid heller. Men snart så måste jag ju nå den!!
.
Tänkte säga att det har funkat ganska bra denna vecka utan socker, men så kom jag ju på att det inte gått en vecka, började ju i måndags, täntke jag.
Men så kom jag på att måndagen var ju som en söndag, så jag började ju inte sluta med socker förräns i tisdags...
Och jag vägde mig ju imorse så idag kan man ju inte räkna heller, så då hade det bara gått tre dagar utan socker.  Och jag har ätit en Dammsugare...
(När jag skriver socker så läs: kakor, godis och annat onyttigt.)
.
Hmm, men känslan är i alla fall att det gått bra, lättare än vad jag trott, för fast att jag åt en dammsugare så är det mycket som jag INTE ätit!
Inga kakor hos Momma, ingen fylld Ballerinakaka, fast jag sagt att jag får äta en sån, inga chokladkakor när jag handlat, inte ens ätit upp den där halva chokladkakan som jag köpte i måndags och inte åt upp hela (då jag kom på att det kanske inte var så snällt mot Alvins mage.).
Och det har faktiskt inte varit så svårt. Har helt enkelt valt frukt istället, och ätit lite tidigare, så jag inte hamnar i hungerfällan och bara stoppar i mig nåt, och tänkt att det bara är dumheter.
(Dammsugaren åkte ner bara för att vi hade två stycken och vi var fyra som skulle fika, så jag delade de. Jag tog bara en halva först men så var det en halva kvar när vi fikat färdigt. Inget att spara på, eller hur?? Och visst hade jag kunnat slängt den bara, men nu VALDE jag att inte göra det. Det var faktiskt inte så att jag inte kunde stoppa mig själv, utan jag valde att äta den, och njöt av det. Och nu har vi inga fler dammsugare hemma!)
.
Så nu satsar jag på den magiska gränsen nästa vecka!
.
Förresten, idag glider jag runt i ett par jeans som jag inte använt på...tja, sisådär en par-tre-fyra år!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback