En dag närmare...

Så var all julhandling avklarad...



Jag och E var till Sundsvall idag och shoppade det sista... (Och den allra sista julklappen har jag inhandlat nu vid datorn, kommer väl inte att hinna fram i tid, men bättre sent än aldrig va..)
Lite lustigt, vi kom ihop oss med min kusin A och hans tjej P på väg till sundsvall så vi slog våra kloka ihop och åkte ilag... The more, the merrier!!
Apropå internetshopping, det är väldigt händigt, man kan handla vad som helst när som helst, kanonbra!! Till och med presenter som levereras inslaget och klart!! Men om man tänker efter är det faktiskt läskigt lättillgängligt.. Speciellt om man har väldigt lätt för att tycka att en hundring hit eller dit inte gör nåt. (Ända tills det är dags att betala räkningarna och det visade sig att man hade sju stycken såna där hundringar.)
För jag kan sitta på min 30 minuters rast på jobbet och surfa lite, och vips så har jag beställt för 500 på ellos, utan att jag egentligen behövde det, eller planerat det. Det bara blev så för att det fanns där och jag ville ha... Rysligt för plånboken...

Men tillbaks till julen så börjar jag bli lite orolig hur jag ska hinna med allt som inte gjorts.
Jag har inte julstädat, inte bakat nå lussebullar, inte bakat nå pepparkakor, inte gjort nå julgodis, inte slagit in alla julklappar, inte.... Ja, listan kan göras lång. Men frågan är väl om allt detta behövs göras. Vi kommer att få så mycket julmat och godis hos våra familjer, så förmodligen kommer det inte att vara nåt som saknas hemma...
Städa måste man kanske göra, för även om mamma har städat hemma så är ju det inget som märks i min lgh...

Näe, nu ska jag gå och socialisera lite med E och kusin A som vi tänkt spendera kvällen hos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback