Forts. tapeter...

Lustigt Maria, vi pratade om ev. en mörkröd fondvägg bakom tv:n, och nån ljusare, ev vaniljgul, beige eller nåt åt det hållet på de andra väggarna... Turkost blir det inte... Ville inte ha så mycket blått... av principskäl... Hmm...vad jag har mycket principer...  Detta är nog för att förut skulle ALLA, i alla fall som jag umgicks med, ha blått hemma... Och då ville itne jag vara som alla andra, så jag undvek blått av såna principer... Och det sitter fortfarande kvar... Det är så vanligt med blått, eller var... Men med det menar jag itne att jag tycker det är fult eller så, andra får gärna ha det, bara jag slipper...Ja, en liten parentes var det..

Ganska skoj är det i alla fall, för E har jättemycke förslag, han är inne på en röd tapet med stora blommor eller annat mönster, i rött oxå.. Har aldrig fått den uppfattningen om att han är så "trendintresserad" eller så... Tycker mest han brukar dissa allt "annorlunda" de gör på Roomservice och andra såna program...
Men... Man ska aldrig sluta förundras!! Förresten så är inte jag så trendriktig heller, det kanske inte ens är inne med såna tapeter... ?!?!

Hur lång tid det tar?? Ja, om dessa grabbar gör det går det nog på en halv dag...

Enligt E är det fort gjort, vilket det oxå borde vara på grund av att det är ett ganska litet rum, inga snetak eller nåt, bara runt fönster och sånt... Men efter de tidigare renoveringarna vi gjort tror jag ingenting längre... Det skulle ju gå jättefort att lägga spånskivorna på golvet i badrummet också, så vi hann komma och hjälpa er... Men om jag inte minns helt fel så kom vi väl därifrån runt halv tio-tio på kvällen tror jag... Så fort gick det...  Men tapetsera har han ju gjort många gånger förut så det borde inte bli nå större roblems..
Soffan kommer ju inte förrän om 6-8 veckor heller... 5-7 veckor blir det väl i helgen, så det är väl ingen panik...

Sen måste jag bara berätta, hade mitt första "Moment" idag med mina Crocs...

Höll på att duka av mellis på jobbet när jag plötsligt känner att det blir jättehalt på golvet...
Långsamt vänder jag upp foten.... Och där, över hela hälen är det fullt med smör!!

Nån har tappat en stor klick smör på golvet... Och den trampade jag i....
Men snabbt kommer jag till sans igen... Det är ju detta som är så bra med crocs!! Jag går till diskbänken, kör igång vattnet, och sköljer av skon... Tar lite diskmedel, skrubbar lite, och sköljer av... Klart!!
Helt underbart!! Torka litegrann och skorna är som nya igen!!

Tack Crocs-uppfinnare!!

Kommentarer
Postat av: Marajja

Hmm, kan det vara så att jag och E för en gångs skull har samma smak????
Rött låter fint de!
Tror de mesta är trendigt i tapetväg just nu, om det är trendigt man är ute efter!
Haha, ja dom killarna kanske kan komma!?
De var ju de jag menade, att allt annat tagit sån tid.... :-)
Stackars E, jag menar inget illa!
Vill ni åka med oss imorrn?
Vi höll på och pratade om halv sex!

2007-02-16 @ 08:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback