I väntans tider...

Suck.... Så var det bara att vänta igen...
Det jag pratar om är badrummet såklart... Nu har vi ju börjat kakla, och kommit halvvägs kanske..
Och det känns ju jättebra, man börjar kunna föreställa sig det färdiga resultatet. Men så blir det stopp, p.g.a att man är beroende av andra än sig själv. Man sitter där och kan inget göra. Bara se tiden fladdra iväg till ingen nytta... Det är jobbigt!!! Det börjar kännas som om det kan bli stressigt att hinna klart till sista januari, när vi inte har nån lgh längre. Och vi som trodde att vi skulle bli klara till jul!!

Så nu sitter vi åter igen hos svärföräldrarna och fördriver tiden, passar på att blogga lite..

Vad har mer hänt sen sist då??


Jo, jag har börjat jobba. Vi har varit på en annan förskola denna vecka, p.g.a ledig personal och lite barn, så det har varit ganska lugnt. Då har man ju inte så mycket pyssel runt om som ska göras när man inte är på "sin" avdelning. Men det är riktigt jobbigt att kliva upp på morgnarna!! För det första kan jag inte somna på kvällen, vilket är ett problem jag aldrig lidit av, mitt problem brukar vara att vakna. Och det är det fortfarande + att jag inte kan somna. Hmm, går inge bra ihop det...

Igår var jag och E hos min kompis C och D. Vi såg, vad vi tyckte var världens sämsta, äckligaste och
snuskigaste film, Feed hette den.

Feed - Film
Den handlade om en man som matar ihjäl kvinnor. Och de visade hur han bokstavligt talar häller i dem människofett. Så j*vla vidrigt! Chipsen och dippen vi hade till blev inte så aptitliga. Man föreställde sig liksom att dippen var rinnande fett som skulle förvandla min kropp till en gigantisk fettblobb. Mmmums...

Får se om vi satsar på en bättre film ikväll... D hotade med den nya Rocky filmen. Yes! En 60-årig Sly som springer runt och räddar världen! Kan inte bli bättre väl! Eller??  Näe skulle heller se nya Beck-filmen, eller några avsnitt av världens genom tiderna bästa serie:
Grey´s anatomy. Hur skulle jag överleva utan dem?? McDreamy, Dr Burke, Meredith, George som alltid hamnar i de konstigaste situationer, Izzie, Christina som är så jäkla cool för hon är så bitter, Bailey som sätter skräck i alla, och framförallt dramat runt familjen Shepherd och Meredith. Vem kommer det att bli?? Den kan bara sluta på ett sätt. det måste bli McDreamy och Meredith, eller...?? Kan knappt bärga mig till nästa tisdag.

Näe, nu ska jag gå och socialisera lite, eller kanske spela en omgång Betapet.

Hare bra!!





Kommentarer
Postat av: Marajja

Men varför kaklar ni inte bara?
Nu har ni ju sett hur man gör!
Gick kanoners för Markus att klinkra så då tror jag nog att ni klarar av det också!
Och hur kan ni ens kolla på en film som heter Feed och med den handlingen???
Fast den kanske är bra i avskräckande syfte!?

2007-01-08 @ 09:38:49
URL: http://www.marajja.blogg.se
Postat av: Helena

Svar: Marajja

Ja, ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt..
Jag sa till Emil att vi åker upp ändå!! Men det ville inte han. Tror han är osäker, och vill inte göra fel. Nu är det i alla fall kaklat. Ska foga klart idag och börja klinkra.
Ja, avskräckande var den verkligen!

2007-01-08 @ 12:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback