Tjoho alla latmaskar!!

Så var man redan en vecka inne på semestern...
Fast i år har jag faktiskt inte så mycket panik över semestern, sådär som man brukar ha att man ska hinna med så mycket och man ska till och med ha tid att inte göra nåt...

Nu tar jag det bara som det kommer, försöka ligga kvar så länge som möjligt i sängen på morgonen till E eller V kommer och drar mig ur sängen.
Kan bocka av en sak på att göra listan oxå:
-Gräva dränering
-Bygga bro
-Panela om och måla
-Bygga soldäck
Och de två sista kan vi oxå stryka för det blir nog inte förräns nästa sommar...
-Gräva dränering
-Bygga bro
-Panela om och måla
-Bygga soldäck´
SÅdär ja, och då var det bara en sak kvar, att bygga bro... Och det blir till veckan.
Denna helg har vi lyckats fylla bra, har varit med L och L i deras stuga och sovit inatt och i kväll ska vi iväg och grilla med några andra bekanta.
Det är mest det som ligger och stressar lite, att man har bestämt med så många vänner att man ska umgås, och hur vi ska hinna det, men det är ju ändå bara roliga saker!!

Och jo just, blir inga roliga fyllehistorier att berätta förresten, för jag höll mig lagomt full båda dagarna jag var ut förra helgen!!!! Kan ni fatta?? Inte jag heller... Var faktiskt ingen av oss som var drängfull, skööönt!! Alltså ingen ångest!!

Hmm, har vi hunnit gjort nåt mer då?? SOv i stugan förra helgen när det var traktorrace, sen i onsdags så var vi på Sweden offroad tour, geggigt!! Och så har vi så gott som avslutat dräneringsarbetet... Nu ska vi åka till systeryster och ser hur det går med deras renoveringsarbete..
Och förhoppningsvis mysa med Selina!!
Klicka för att stänga bilden

Hare bra alla lediga, lata människor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback