Kläder, kläder!!

Igår kom kläderna från Ellos, jippi!!!
Som vanligt avr det lite som inte alls motsvarade förväntningarna, eller bilderna i katalogen, men mycket var jättefint!! Och precis som jag INTE räknat med kom fakturan oxå igår... Vi hade ju planerat att den skulle komma nästa månad, men icke sa nicke... Så hur denna månad ska finansieras vet nog bara gudarna...

Ikväll är det dags för Grey´s igen!! Sist det var Grey´s hade vi besök, och det blir inte alls samma sak... Man sitter och pratar och missar massa, och efteråt känns det inte ens som om man sett Grey´s.. Näe, det är bäst när man är alldeles ensam och kan helt försvinna in i Seattle Grace hospital.


Min chef ringde igår em och bekräftade att om det inte händer nåt speciellt så ska jag börja på en annan avdelning i augusti.  Det känns inge roligt, man har ju varit på samma ställe så länge och känner personalen och närmast älskar alla barnen, så får man inte vara kvar...Och det p.g.a LAS som man tror och tycker är ett skydd, precis som det heter. Nu känns det ju som om den vore ens fiende liksom...
Men än är inte sista ordet sagt... Det måste ju finnas några mer saker än LAS som spelar in, mina nuvarande kollegor är inte heller nöjda, och jag är lite brydd över LAS-listan.. Men vi får väl se..
Whatever happens, happens..

That´s all folks!

Kommentarer
Postat av: Kitty

alltid lika kul när ett paket med kläder kommer! Men fakturan är inte lika rolig... Men men... Ha de/Kitty

2007-05-23 @ 12:57:58
URL: http://elinhellokitty.blogg.se
Postat av: animi

Se där.. ska inte skylla på lilla mej, bra att jag får dej att handla mer :D Tänk om du bara beställt de där som inte passade å så hade du inte haft några nya kläder till helgen!!
Kram

2007-05-23 @ 15:24:22
URL: http://animi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback