Hallå!!

Så var semestern slut, och första veckan på jobbet har redan hunnit passera. Och jag överlevde...
Gick riktigt bra faktiskt, känns jobbigare denna vecka, men det kanske beror på att förra veckan var allt nytt och spännande, men nu har man ju sett allt, nu är det bara vardag igen. 

Och i helgen var det både bröllop och dop.

Bröllopet var jättefint, och vi hade jättetrevligt. Det är ju nästan så man blir sugen själv... ;o)
Det känns nästan som om bröllopsdagen verkligen är peaken på kärleken till varandra. Allt är bara jättesuperromantiskt, och handlar bara om dessa två människor och deras kärlek hela dagen. Blir det nånsin så kärleksfyllt igen?? Nån som gift sig som vet???
Min syster fick agera stylist och fixa hår och make på mig, har bilder hemma, så ni skulle ju ha kunnat få se, men det är ju hemma det... Och dessutom är risken överhängande att det blir samma stass på nästa bröllop som är till helgen, så då är det ju bättre att spara bilderna tills efter det, så ingen vet hur jag kommer se ut.

Och på söndagen var det dags får dop. Jag tror vädergudarna var på sitt bästa humör eftersom att regnet höll sig borta hela helgen. Dopet var på en gammal fäbodvall och med solen strålande var det jättefint däruppe, och lilla barnet och allt!!

Söndagkväll var väldigt slapp kan jag säga, fanns inte mycket energi kvar efter en sån här helg...

Men nu är det tillbaks till jobbet.

Puss!!

Kommentarer
Postat av: Sys

Ja bröllopsdagen var lätt den häftigaste dagen i mitt liv. Roligare än så blir det inte. Vid vilket annat tillfälle samlas alla ens släktingar och vänner på samma gång för att uppvakta bara oss två?

Det var så kul att jag skulle vilja göra om det igen.

2008-08-12 @ 10:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback