Ähh...

Jaha, nu är ledigheten och julen slut på riktigt, inge mer ledigt.. Eller jo, vi har kurs och planeringsdagar i slutet av denna vecka och nästa onsdag åker jag och E till sthlm för Allt för byn på lördag. Så lite mjukstart på året blir det..

Ska bli väldigt skoj att åka till stora huvudstaden, de senaste gångerna har det ju blivit så snabba resor, men nu blir det från onsdagkväl till söndag, så då kan man ju kanske hinna hälsa på alla man känner därnere. Är ju inte så jättemånga, men några som alltid missunnas p.g.a tidsbrist.
Ska även bli himla skoj att se den färdiga showen!! Var ju länge sen man såg genrepet, så nu har man liksom kommit ur det hela lite. Nu ser man alla gubbarna/pojkarna på byn/jobbet/festen som man är vana att se dem.
Näe, jag längtar verkligen, och få komma bort lite oxå. Eller ja, komma bort och komma bort, när vi beställt biljetterna visade det säg att mina föräldrar oxå ska ner den helgen, och min storasyster med pojkvän och hans familj, och min lilla syster, och E´s familj ska oxå dit samma helg, och hans lillasyster, så vi kommer ju knappast att vara ensamma...

Min viktminskningskampanj tror jag det går bra... Har motionerat mest varje dag, och äter hyfsat nyttig mat och försöker stoppa mig själv när jag är mätt ,och äter mycket frukt och grönsaker, så jag borde ju inte gå upp i vikt i alla fall. På onsdag är det dags för vägning och mätning, så då får vi se.
Men det är ju verkligen jätteskönt att promenera bara man tar sig ut!! Och det vet jag ju!! Varför ska det vara så svårt?? Och speciellt nu på vintern, det är så himla mysigt med snön och mörkret, bara man inte är själv då..
Med maten är det lite jobbigt, känns som om allt kretsar kring mat. Måste vara nyttigt! Måste äta regelbundet! Måste äta mellanmål!! Så det känns som om allt bara handlat om mat den senaste veckan. Men förhoppningsvis blir det lättare med tiden, man lär sig vad man ska äta och vad man ska undvika och när man ska äta osv.
Sen ska jag läsa Viktiga boken igen, av Charlotte Flinkenberg. Läste den en gång förut och det var verkligen en peppande och hjälpande bok om man ska gå ner i vikt, så det känns som om det är dags för att läsa den igen.

Ja, nu vet ni lite mer...
Ska socialisera lite med min lillasyster nu när ja är och hälsar på.
Hej!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha.. Har oxå börjat läsa den boken igen! Just för inspirationen! Lycka till! Är också på på promenader!

2008-01-07 @ 18:09:00
URL: http://blogg.op.se/ragundamaria
Postat av: Kickan

Imorrn ska jag hyra längskidor! nån som är på?

2008-01-07 @ 22:02:22
URL: http://kickan.blogg.se
Postat av: Maria

Hmmm, skulle va kul men det går inte!

2008-01-08 @ 10:22:37
URL: http://blogg.op.se/ragundamaria
Postat av: Kickan

Nä jag vet, du ska till näset! Men jag tänkte hyra för några dar, så kanske på fredag eller nåt?!

2008-01-08 @ 11:36:07
URL: http://kickan.blogg.se
Postat av: Helena

Jaha, här blir jag jätteglad över fyra kommentarer, och så är det ni som har nån inbördes diskussion!! =) Ja, skulle gärna åka skidor, men jag har heller inga, som du vet, och dessutom lider jag av skavsår nu..

2008-01-08 @ 12:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback