Viktvakt

Denna veckas viktjakt resulterade i -0,3... Jag fortsätter pendla mellan mycket och lite varannan vecka..
Så nu har jag totalt gått ner 3,6kg på fyra veckor. Helt OK måste jag säga om man går efter att en lagom måttstock är -0,5/vecka... Detta resulterar då i att jag klarat av mitt första mål som var -3,1kg på fyra veckor. E klarade sitt mål oxå, han har nu tappat 5,8kg på fyra veckor!!! Och eftersom vi båda klarat vårat första delmål så blir det ost och kex i helgen!! (Fast frågan är ju om det verkligen kan bli så, för vi ska på 30-årskalas oxå, och det lär ju bli lite "unna sig" där oxå....)
Jaja, nu gäller det bara att se framåt och hoppas att detta håller i sig, detta var bara en månad av väldigt många månader till!!

Kommentarer
Postat av: Paulin

M-kopps-svar: Jadu, varför man aldrig har hört talas om den vet jag faktiskt inte..alla borde veta vad det är, för det är världens smartaste grej! :) Och japp, det blir helt tätt och funkar alldeles utmärkt..mycket bättre än tampong, både mindre infektionsrisk + att man inte behöver tömma så ofta..man glömmer verkligen att man har vecka ^^ Och så blir det ju billigt i längden.

2008-02-01 @ 14:36:12
URL: http://pauerlajn.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback