Weekend over and out...

Så var man hemma och tillbaks till vardagen igen.
Men vad har hänt sen sist??

Jo, på lördag så tog vi sovmorgon eftersom H, J och J jobbat hela veckan och var trötta, sen blev det en lugn frukost coh slapp i soffan. Sen vaknade Emma till liv och ringde och undrade om vi skulle träffas, så det gjorde vi, jag och E lyckadces ta oss till och från hornstull, alldeles själva!! (Utan bil förstås, orkade inte åka nå mer bil med E) OK, det var bara en station med tvärbanan och en med tunnelbanan, och faktiskt så nära ovan jord att vi lyckades gå hem, men ändå. Sen var det hemma och duscha och försöka styla sig så gott det gick och sen gick tunnelbanan till Texas Longhorn där vi intog en mycket god och saftig biff!!

Och sen till Intiman för Allt för byn-showen!! Det var kanonbra, även om lite av det där pirriga, knäsvaga har släppt
Fotograf: Victoria Carlquist
lite. Efter showen var det efterfest på Engelen med Smalare än Thord och alla grabbar i ensemblen. Vi fick stå i kö utanför och vänta på att bli insläppta!! =) Det ska man väl oxå vara med om nån gång i livet. Det var varmt, trångt och hög musik, Smalare än Thord fanns det ingen möjlighet att se då rummet de spelade i var smockfullt. Men vi träffade många vänner från hammarn som flyttat ut i landet, och det var jätteskoj!! Och så kändes det lite skoj att mer eller mindre känna alla i ensemblen. Men det blev en lugn kväll och vi tog en taxi hem vi halv tre snåret.
Söndag=hemresa. "Vi kliver upp tidigt och försöker komma iväg vid tio så vi kommer hem nångång!" Så lät det på lördagen. Vi for från lägenheten vid elva-tiden och var hemma vid 20.00 tiden... Hmm... Vad hände?? Jo, först var vi tvungna att åka till Globen där J jobbar och hade sin bil parkerad så vi kunde parkera på deras parkering. Sen tog vi en sväng förbi Barkarby där jag bara skulle köpa ett par stövlar jag såg när vi var där i torsdags, nämligen dessa:


Men när vi var där råkade jag även hitta dessa:

Åhh, vilka ska jag välja?? H: "Ta de gråa!!" E:"Ta de svarta!!" Tack för den hjälpen. Går ett varv till och råkar hitta ett tredje par (som oxå skulle finnas bild, men som jag glömde hemma och nu ligger inlåst eftersom svärföräldrarna tog mina hemnycklar när vi for till sthlm, och jag glömde säga till E att inte låsa, och svärfar for till ö-sund idag och svärmor råka jobba i stugun idag) Men de är vita, och jättefina. "Dessa måste det bli!!" Tyckte jag själv. Men då börja jag kalkylera på detta och kom fram till, med rea och skopunktens ständiga erbjudande "ta tre för två", så skulle alla tre par stövlarna kosta mig enbart och endast 400:-!!! 400:-!!! Ok, det var ju inget att fundera över!! Tack för Skopungten!! Sen blev tankning i järfälla, lunchstopp och matinhandling i Gävle och kaffe i Iggesund och vips blev klockan åtta innan vi var hemma, men då stupa vi rakt i säng med en chipspåse och en film.

Bantningsuppdatering: Kommer att bli mycket, mycket förvånad om vågen skulle visa på minus denna vecka, imorgon närmare bestämt, för jag har ätit strips (fanns det eller bakad potatis, och den såg så torr och tråkig ut, så jag valde strips då), McDonaldsmat, biff med massa vitlökssmör, chips och motionen har varit nästan obefintlig. Men att min hjärna ställt in sig på bantning märks ändå. Jag har försökt valt i alla fall små nyttigheter bland onyttigheterna dessa dagar, som när vi åt på Heron city valde jag ris istället för strips, jag har druckit cola light/zero, ingen efterrätt på texas longhorn, och vi åt inte ens upp hela chipspåsen!!! Och ni som känner mig förstår nog hur mycket detta visar!! Att jag lämnar chips!! Och jag längtade faktiskt hem hela söndagen för jag kände att jag ville ut och gå!! Det blev ingen promenad då, men väl igår kväll, trots att ingen ville följa med mig och min kropp gärna hade stannat hemma så tog jag mig ut själv!! Och dessutom idag så åt jag apelsin på jobbet när vi hade kalas för ett barn och de andra åt glass. Och ikväll ska det  bli ännu mer motion, så kanske jag kan hämta igen lite i alla fall... Annars så är det bara att fortsätta kämpa, ska inte ge upp bara för att det blev lite bakslag i sthlm.

Och apropå mat, vi handlade på Ica Maxi i Gävle. Och tänk vad mycket roligare det skulle bli att handla och laga mat om man har en sån affär att handla i varje dag. De hade ju allt!! Och lite till... Tänk alltså, kanske tio olika sorters tomater!! Och vad finns det här?? Två ibland, kvist eller okvistade... Bara för att ta ett exempel allså... Där kan man ju välja vad man ska äta, här får man ju ta det som finns liksom, och ändå ska vi ha ett supermarket. Min syster berätta om Ica Nära på Kungsholmen (Tror det var det, men kan minnas fel) Det ska alltså motsvara Ica Forsen här, men enligt henne fanns det mycket mer mat där och mer att välja på än vårat Ica supermarket. Ska det verkligen vara sån skillnad bara för att man inte bor i storstaden??

Näe, nu ska jag nog socialisera med lillasyster. Får uppehålla mig här tills E kommer från jobbet, och då visa det sig att hon ville bjuda på middag!! OK, det är väl OK!!

Hepp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback