Tjohej!

Ja, det där med magen som gick över på en gång... Jo, det gick inte över på en gång... Har idag varit hemma hela veckan, utom i tisdags då.... Plus att både E och V drabbades.... Lustigt, för i måndags var jag hur pigg som helst och sen på tisdagen när jag var iväg och jobbade kände jag mig febrig och inte helt kry... Sen på kvällen kräktes jag igen, och sen dess har magen inte varit helt kry...
Nu börjar det äntligen stabilisera sig lite. Magen är väl inte riktigt sig själv igen, men helt klart på bättringsvägen..

Har idag börjat aktivera oss igen, annars har mycket tid spenderats i soffan. Har planterat om den sista planten jag planterat...  Men upptäckte att även de plantorna drabbats av bladlöss!!
Hur kan detta ske?? Ny jord, nya krukor, nya frön, var kommer lössen ifrån?? Tips på hur man får bort dem emottages gärna, vill ju inte att alla plantor ska dö!!! Kör nu med såpavatten, har hört att det ska funka, och har även hört att man kan lägga snus i krukorna.. Nån som har nåt mer tips??

Imorgon väntar middag och  på Näset med två av systrarna och föräldrarna, om inte magen krånglar nå mer vill säga... Och få mysa med lilla Selina!!
Då får hela Sverige hålla tummarna för !!!

Har varit och hälsat på äldsta systeryster oxå, och alla fondtapeterna var ännu häftigare i verkligheten än på datorn kan jag säga!!

Nu är vi hos svärisarna, första turen ner på byn sen i tisdags...

Så nu ska jag vara lite social...

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback