Hårfager??

Inte direkt.... Ohh, igår hade jag en riktig bad hairday!! Eller inte hela dagen, utan mer en bad hairnight!
Efter yogan så duscha jag, och då blir det ju ändra till å fläta håret eller lägga sig med blött hår och vakna upp med ett kråkbo på skallen. Punkt. (Jag har alltså självlockigt hår, matt, och formar sig väldigt lätt av flätor, gummisnoddar och dylikt.)Finns i princip inga andra alternativ. Och detta blir jag less på ibland. Vill oxå ha vanligt hår, som liksom bara kan vara, utan att man måste göra nåt... Så igår tänkte jag att jag kan kanske kamma det medans det torkar, så kanske det blir hyfsat rakt, någorlunda i alla fall, snääälla!!
Javisst, när jag ska gå och lägga mig och tittar i spegeln möter jag Kristina Lugn! Allvarligt!!

Så klockan elva igår kväll stod jag nästan gråtfärdig och platta håret, med E som assistent. Haha!!
 
(Och på dessa bilder är det plattat. Platt är det ju, men med mer volym än... ja...jag vet inte vad, är ändå ganska nära Kristina Lugn tycker jag)
Kände mig tjurig som en treåring. Idag kan jag skratta åt det, och tycka att det var väl inte så farligt. Men ibland känns det verkligen som mitt hår har ett eget liv, att det är håret som bestämmer över mig, och inte jag över håret. Ibland önskar jag bara att jag hade "vanligt", lättskött hår, som man kan variera och klippa i olika frisyrer, i vilka frisyrer man vill!!
Det var skönt idag i alla fall med platt hår, som är helt vanligt bara, utan att behöva sätta upp det eller göra nåt.

Idag  var det min tidiga dag. Så när jag slutat jobba for jag hem och gick på promenad. Är så hiiiiiiimla fint ute när det är frost i träden och på marken. Här följer några bilder jag knäppte på promenaden.






  




Lever vi inte vackert så säg....

Adjö....

Ps. Jag vill så himla himla himla gärna ha en systemkamera!! Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback