Snabbt, lätt och billigt!!

Det är blodpudding de!!
Har bara för några veckor sedan upptäckt Bludpudding och dess unika egenskaper.
Eller upptäckt och upptäckt, jag har nog aldrig trott att jag tyckt om det.
Men så en dag, för några veckor sedan, hade jag kanske lite pengar, gick på Ica och var less på allt annat vi bruka äta. Så hitta jag en bit blodpudding. Ja, va f*n, tänkte jag.... 14.90 för en bit, det är ju i princip gratis. Osså lite bacon och lingonsylt. Och det var ju kanongott!! För att inte tala om hur snabbt det går att laga!! Skiva, stek och ät!!
Och en bit mättar både mig, E och V. 
Det är ju kanske inget man jämför med en oxfilé, men som vardagsmat duger det gott. Och V gillar det oxå, vilket han inte gör med allt. Så nu äter vi nog blodpudding en gång i veckan.
Och som tjej så är det ju extra bra för mig oxå med mycket järn!!

Idag blev det blodpudding!!

Och ikväll är det yoga!!

Sköönt, börjar bli sådär stel igen!!
Det är lustigt, nu kan jag komma på mig själv med att sträcka på mig och göra enstaka yogaövningar lite i tid och otid, som idag när jag skulle ta fram lingonsylten ut det nedre kylskåpet, då blev det en liten yogakrok och sträcka ryggen lite.. =)

Jo, var kanske lite otydlig igår med örat. Mitt högra öra är igentäppt. Det smärtar inget, så det har inte hunnit blivit nå öroninflammation än i alla fall.Har varit på apoteket idag och köpt ut lite avsvällande nässpray och de beordrade mycket nässpray och alvedon, så det inte utvecklas till öroninflammation. Det är inge skönt...


Men nu blir det lite powerresting innan yogan.

Hej!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja..har heller aldrig köpt blodpudding, men så en dag, precis som du, hade lite cash och så hade en kompis käkat det & willehade tjatat om de där puddingen så jag köpte en och det har blivit en till också.. rätt okej :)

2008-11-11 @ 20:55:46
Postat av: Mor

Ja, jag säger då det, vet inte om det beror på åldern, eller....du köper frivilligt blodpudding och syster M kokt torsk med äggsås, och ni tycker tom att det är gott....tänk om jag vetat det för 15-20 år sedan!!!!

2008-11-11 @ 21:13:49
URL: http://morma.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja, har själv tänkt tanken att det beror på åldern!! Men jag tror inte att vi tyckte om det i alla fall för 15-20 år sedan, men du la väl kanske grunderna redan då, kära mor!

2008-11-12 @ 09:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback